تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳
در هفته اول آبان ماه صورت می‌گیرد؛

جزییات جدید از واریز سود سهامداران

سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: یک میلیون و ۲۳۳ هزار سهامدار، بیش از ۲ هزار و ۲۱۱ میلیارد تومان سود در هفته اول آبان ماه سال جاری از طریق اطلاعات سامانه سجام دریافت کردند.

جزییات جدید از واریز سود سهامداران
اقتصاد ۲۴- جزییات واریز سود سهامداران در هفته اول آبان ماه سال‌جاری حاکی از آن است که ۱۷ ناشر سود جاری، سنواتی و حق تقدم یک میلیون و ۲۳۳ هزار و ۸۱۶ سهامدار را که شامل ۲ هزار و ۲۱۱ میلیارد و ۳۲۴ میلیون تومان می‌شود به حساب سجامی سرمایه گذاران واریز کردند.

این گزارش می‌افزاید: در دو هفته پایانی مهرماه امسال، ۱۳ شرکت «تراکتورسازی، سرمایه گذاری جامی، الکتریک خودرو شرق، کشت و صنعت دشت خرم دره، فولاد آلیاژی یزد، پالایش نفت تبریز، تولید نیروی برق دماوند، نوش پونه مشهد، صنایع مس شهید باهنر، کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان، کاشی صدف سرام استقلال آباده، شهد و سرمایه گذاری خوارزمی» سود جاری ۴۷۲ هزار و ۸۳۰ سهامدار که شامل ۲ هزار و ۹۵ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان می‌شود را به حساب آن‌ها در سامانه سجام واریز شد.

گفتنی است، در این بازه زمانی، ۴ ناشر «گروه مالی داتام، افرانت، تراکتورسازی و سرمایه‌گذاری هامون صبا» سود سنواتی و حق تقدم ۷۶۰ هزار و ۹۸۶ سهامدار که شامل ۱۱۶ میلیارد و ۹۴ میلیون تومان می‌شود را توسط سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کردند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار