تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳

جناب‌خان به تلویزیون بر می‌گردد

تهیه‌کننده برنامه «هزار و یک» شبکه نسیم گفت: «هزار و یک» برنامه‌ای بیگ پروداکشن است، که جناب‌خان در کنار مجری حضور دارد.

جناب‌خان به تلویزیون بر می‌گردد

اقتصاد۲۴-سه‌شنبه هفته گذشته بود که صحبت‌های رامبد جوان مبنی بر عدم حضورش در کنار جناب‌خان در یک برنامه تلویزیونی به اخبار پر بازدید فرهنگی تبدیل شد.

محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در آخرین نشست خبری خود با اصحاب رسانه این خبر را داد که «هزار و یک» که اسم قبلی آن «شب‌های جناب خان» بوده است، به آنتن می‌رسد. برآورد ما این است که استقبال زیادی از آن بشود. ۶ ماه است که اتاق فکر این برنامه در حال کار هستند، بخشی از برنامه یک مسابقه است و مهمانان و مجریانی را در کنار جناب خان داریم و با هنرمندان مطرح کشور صحبت شده است که امیدواریم تا اواخر مهر به آنتن برسد.

فرید نیکجو، تهیه‌کننده برنامه «هزار و یک» که بناست با حضور شخصیت «جناب خان» روانه آنتن شبکه نسیم بشود، توضیحات مختصری درباره برنامه داد و گفت: «هزار و یک» برنامه‌ای بیگ پروداکشن است، که جناب‌خان در کنار مجری حضور دارد. فعلاً چند گزینه برای انتخاب مجری داریم، که هنوز قطعی نشده است. اما اینکه قرار است حدود یک ماه دیگر این برنامه روانه شبکه نسیم بشود، قطعی است. پیش‌تولید کار هم شروع شده است.

نیکجو در پاسخ به این سوال که قرار است «هزار و یک» به برنامه‌های ثابت شبکه نسیم تبدیل بشود؟ توضیح داد: بله، حداقل در این چند ماه تا اوایل سال ۱۴۰۴ روی آنتن شبکه نسیم خواهد بود.

تهیه‌کننده برنامه «هزار و یک» در پاسخ به این سوال که این برنامه مشابه «خندوانه» خواهد بود؟ گفت: خیر، هر برنامه هویت خود را دارد. نه قرار است کسی ما را ادامه بدهد و نه ما کسی را ادامه بدهیم. الان «جناب خان» یک شخصیت شناخته شده‌ای است، که همه آن را می‌شناسند. طراحی موضوع، آیتم برنامه و مهمانان هم به گونه‌ای است، که باید با موضوع هر قسمت همخوانی داشته باشد. اتاق فکر و محتوای برنامه بر اساس چینش جلو می‌آیند. اینگونه نیست که هر فردی را جلوی دوربین بیاوریم. «هزار و یک» یک برنامه سرگرمی است، که نیم نگاهی به موضوعات فرهنگی و اجتماعی دارد.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار