تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳
با همت سندیکای بیمه‌گران ایران و حمایت بیمه سرمد برگزار شد:

همایش تجلیل از ۱۰۰ راننده قانون‌مند شهر یزد

همایش تجلیل از رانندگان قانون‌مند شهر یزد با همت سندیکای بیمه‌گران ایران، شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان یزد و حمایت شرکت بیمه سرمد برگزار شد.

همایش تجلیل از ۱۰۰ راننده قانون‌مند شهر یزد
اقتصاد ۲۴-  این همایش با حضور مقامات استان یزد از جمله فرمانده راهور، جانشین فرمانده انتظامی استان، رییس شورای ترافیک، فرماندار یزد، رییس سازمان حمل و نقل و مدیران شعب بیمه استان به‌منظور تجلیل از ۱۰۰ راننده قانون‌مند شهر یزد معرفی شده از سوی شرکت‌های بیمه برگزار شد.

⬅️ در حاشیه این مراسم از پیشکسوتان راهور و ۱۲ نفر از رانندگان قانون‌مند مینی‌بوس، تاکسی، آژانس و سرویس مدرسه نیز که توسط سازمان حمل و نقل معرفی شده بودند تقدیر به‌عمل آمد.

⬅️ این همایش نمونه بارز مشارکت صنعت بیمه و پلیس راهور جهت فرهنگ‌سازی و قانون‌مداری در رانندگی با هدف کاهش تلفات و تصادفات می‌باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار