تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳

گاف عجیب یک رسانه در نقد پزشکیان!

کانال تلگرامی رجانیوز، از رسانه‌های جریان انقلابی، با استناد به یک یادداشت طنز به انتقاد از گفت‌وگوی تلفنی رییس جمهور پزشکیان و محمد بن سلمان پرداخته است.

گاف عجیب یک رسانه در نقد پزشکیان!

اقتصاد۲۴-یک کانال تلگرامی با نام ‘دغدغه‌های مسعود’ به طور روزانه خاطراتی را از زبان رئیس جمهور با ادبیات طنزآمیز می‌نویسد.

این کانال به بهانه‌ی گفت‌وگوی اخیر پزشکیان و بن سلمان به طنز نوشته است: عصر با آقای [محمد]بن سلمان [ولیعهد عربستان]تلفنی صحبت کردم. گفتم سرم شلوغ است و عذرخواهی کردم که نمی‌توانم خودم به نشست [ویژه]سازمان همکاری‌های اسلامی بروم. [محمدرضا]عارف را به جای خودم می‌فرستم. پشت تلفن خواستم روابط‌مان [با عربستان]را گرم‌تر کنم، به شوخی گفتم من پزشکی خوانده‌ام و عارف مهندسی. به همین خاطر ریاضی‌اش بهتر است و در ریاض بهتر می‌تواند ایفای نقش کند.

با وجود تاکید گردانندگان این کانال تلگرامی درباره‌ی پارودی و طنز بودن نوشته‌ها رجانیوز این یادداشت را جدی گرفته است.

رجانیوز در یک پست تلگرامی که با عنوان ‘شوخی عجیب پزشکیان با بن سلمان’ منتشر کرده، نوشته است: جناب پزشکیان! ریاضی در لغت عربی یعنی ورزشی و ربطی به رشته تحصیلی عارف ندارد.

منبع: هم میهن
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار