تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳
خبر مهم وزیر اقتصاد:

تصمیم دولت این است که ارز تک نرخی شود

وزیر اقتصاد درباره احتمال تک نرخی شدن ارز گفت: نرخ ارز نیمایی، توافقی و... همه باید بر مبنای یک قیمت باشد. این تصمیم دولت است و آن را اجرا خواهیم کرد.

عبدالناصر همتی

اقتصاد۲۴- عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد و امور دارایی، درباره تصمیم دولت و مجلس درباره نرخ ارز در لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: نظر دولت این است که نرخ ارز ترجیحی فعلاً برقرار باشد تا در تامین کالا‌های اساسی و دارو لطمه‌ای وارد نشود، اما برای بقیه یک نرخ تعیین شود.

وزیر اقتصاد در ادامه درباره انواع نرخ ارزی که گفته می‌شود در بودجه سال آینده وجود دارد توضیح داد: نرخ ارز نیمایی، توافقی و... همه باید بر اساس نرخ بازار تعیین شود. این تصمیم دولت است و آن را اجرا خواهیم کرد.

همتی همچنین درباره احتمال تشکیل شدن کمیته تعیین نرخ ارز در مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه نیز گفت: فکر نمی‌کنم مجلس در این زمینه مشکلی داشته باشد و توافقات اولیه صورت گرفته است.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار