تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳
آخرین وضعیت سد‌های کشور

بیش از نیمی از ظرفیت سد‌های ایران خالی است

حجم خروجی آب از سد‌های کشور تا ۲۲ آبان ۱۴۰۳، معادل ۴ میلیارد مترمکعب برآورد شده است.

بیش از نیمی از ظرفیت سد‌های ایران خالی است

اقتصاد۲۴-سخنگوی صنعت آب، پرشدگی سد‌های کشور را ۴۴ درصد خواند و گفت: با توجه به شرایط منابع آب و کاهش ورودی به مخازن سدها، توجه به مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در برداشت از منابع آبی توصیه می‌شود.

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سد‌های کشور اظهار کرد: علی‌رغم بارش‌های نرمال پاییزه، اما حجم ورودی به سد‌های کشور نسبت به سال گذشته با ۵ درصد کاهش روبرو بوده است.

وی افزود: از ابتدای سال آبی تا ۲۲ آبان، میزان ورودی به سد‌های کشور معادل ۲.۱۸ میلیارد مترمکعب است که این رقم در سال گذشته ۲.۳۰ میلیارد مترمکعب بوده است.

سخنگوی صنعت آب، حجم خروجی آب از سد‌های کشور را نیز تا ۲۲ آبان، معادل ۴ میلیارد مترمکعب خواند و گفت: این میزان، نشانگر کاهش ۸ درصدی خروجی از سد‌های کشور در مقایسه با سال گذشته است.


بیشتر بخوانید:رشد ۱۳ درصدی ذخیره سد‌های کشور


به گفته قاسم‌زاده، اکنون ۲۲.۷۷ میلیارد مترمکعب آب در سد‌های کشور وجود دارد که معادل ۴۴ درصد پرشدگی سد‌ها است.

سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط منابع آب و کاهش ورودی به مخازن سد‌های کشور، توجه به مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در برداشت از منابع آبی، همواره مطمئن‌ترین راه برای حفظ پایداری آب در دسترس است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار