تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳
بازدهی شاخص‌کل در هفته پایانی آبان از ۵درصد عبور کرد

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

نقش عوامل سیاسی به‌طور هیجانی بزرگ خواهدشد و در کوتاه‌مدت زمینه‌ای را برای اصلاح قیمت‌ها به‌وجود خواهد آورد. فضای کلی بازار متعادل است. خروج از این تعادل با یک خبر مثبت یا محرک بسیار کم اهمیت فراهم خواهدشد

شرط سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

اقتصاد۲۴- با فرض آنکه هیجانات منفی بازار از تحولات سیاسی تخلیه شود، انتظار می‌رود شاخص بورس با اصلاح قیمت نسبی تا عدد۲میلیون و ۱۵۰هزار واحد کاهش یابد. سطح مذکور احتمالا با یک حمایت قیمتی شاخص بازار را برای گذار از مرز ۲.۳میلیون و تثبیت بالای آن آماده خواهد کرد. هرچند متغیر‌های سیاسی در روز‌های آینده پررنگ‌تر خواهدشد، اما باید این موضوع را مدنظر قرارداد که محرک‌های اقتصادی همچنان به‌صورت تقویت‌شونده بر بازار اثر می‌گذارند.

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

بازدهی‌های بورس در اوج

شاخص‌کل بورس در هفته گذشته با ثبت بازدهی ۵.۱۵درصد، روز‌های خوبی را در پایان آبان ماه رقم زد. شاخص هموزن نیز با بازدهی بیش از ۴درصدی نماینده سبد کل بازار بود. هرچند سهام کوچک در این روز‌ها موفق به‌ثبت بازدهی خوبی نشدند، اما به‌نظر می‌رسد در رالی آینده سهام کوچک نقش پررنگی را ایفا کنند. اختلاف دلار آزاد و نیما به حوالی ۳۶درصد رسیده و همچنان روند کاهشی این شکاف ادامه دارد، چراکه باثبات نسبی دلار در بازار آزاد و افزایش سریع نرخ دلار نیما، قیمت دلار موثر بر شرکت‌ها واقعی‌تر خواهدشد. بازار طی دو هفته متوالی بیش از ۲هزار و ۳۰۰میلیارد‌تومان پول حقیقی را جذب کرده‌است. میانگین حجم معاملات هفتگی از ۱۴میلیارد سهم گذشته و احتمالا همزمانی ورود پول و افزایش حجم معاملات به افزایش استقبال سهامداران خرد منجر خواهدشد. خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت نیز طی هفته گذشته از ۹۳۴میلیارد‌تومان عبور کرد که نسبت به هفته‌های قبل‌تر از آن رقم قابل‌توجهی است.

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

آیا آذر بورس سبز است؟

بورس تحت‌تاثیر عوامل متعدد، انگیزه بالاتری برای رشد دارد. افزایش دلار نیما یکی از مهم‌ترین محرک‌های رشد است. دلار نیما و افزایش آن تا کانال ۶۰ هزار‌تومان میانگین این نرخ را تا ۵۰ هزار‌تومان می‌رساند. P/E بازار، به واسطه رشد دلار نیما می‌تواند تعدیلاتی را تجربه کند. انتظاراتی که درخصوص کاهش نرخ بهره وجود دارد نیز یکی از عوامل تعدیل کننده نسبت قیمت به سود در بازار است. این موضوع پول قابل‌توجهی را به بازار سهام از سمت تقاضا هدایت خواهد کرد. دلار و نرخ بهره به‌عنوان دو عاملی که بیشترین تاثیر را بر قیمت سهام خواهند داشت، نقش بزرگی را در رونق و رکود‌های بازار ایفا می‌کنند.

نقش عوامل سیاسی به‌طور هیجانی بزرگ خواهدشد و در کوتاه‌مدت زمینه‌ای را برای اصلاح قیمت‌ها به‌وجود خواهد آورد. فضای کلی بازار متعادل است. خروج از این تعادل با یک خبر مثبت یا محرک بسیار کم اهمیت فراهم خواهدشد. تثبیت شاخص‌کل بالای مرز ۲.۳ میلیون واحد نیز نشانه‌ای برای خروج بازار از تعادل و رونق نسبی بورس است. خودرو در روز‌های آینده به‌خصوص در آذر، می‌تواند وزنه بازار را به سمت رونق متمایل کند، پس از آن پالایشی‌ها نیز ایفای نقش خواهند کرد؛ دو صنعتی که در هفته گذشته به بازدهی بورس کمک کردند. به‌طور کلی هفته اول آذر به سرخ‌پوشی انجامیده است و سه هفته دیگر آذر احتمال متعادل‌تر و صعودی‌تر خواهد بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ایران چند بازرس آژانس را لغو انتصاب کرد؟

سیستم‌های هوشمندسازی منزل؛ تکنولوژی آینده در دستان شما

پیش بینی بورس امروز دوشنبه ۱۹ خرداد۱۴۰۴

چالش جدید اسرائیل در سوریه پس از جولانی چیست؟

عراقچی تکلیف پاسخ ایران به آمریکا را روشن کرد

فال قهوه روزانه دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عکس/ ظاهر شوکه کننده شهر دبی ۶۵ سال پیش با قایق‌های باربری

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴/ قفل بزرگ بر بازار دلار

عکس/ نوه مظفرالدین شاه در حال قلیان کشیدن با ملک‌الشعرای بهار

عکس/ دیدار دوستانه ملک حسین پادشاه اردن با محمدرضا پهلوی ۶۴ سال پیش در تهران

بازداشت قاتل یک دختر جوان در پیشوا

عکس/ پوشش متفاوت احمدرضا پسر رضاخان ۶۵ سال پیش به همراه همسرش در یک زیارتگاه

تصویر اسرائیل از پیکر محمد سنوار بعد از شهادت

عکس/ چهره بامزه و دوستداشتنی آنجلینا جولی ۳۹ سال پیش در کنار خانواده اش

دستور پزشکیان درباره خانه اندیشمندان علوم انسانی

فرسایشی شدن مذاکرات، عامل رویگردانی بیشتر مردم از بورس/ واکنش بازار سهام به تغییر احتمالی رییس سازمان چه خواهد بود؟

فیلم/مجری تلویزیون، قتل و جنایت را هم گردن «نمایش خانگی» انداخت!

عکس/ هژبر یزدانی ابرسرمایه‌دار دوران پهلوی ۶۰ سال پیش در یک مهمانی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴/ دلار در برزخ مذاکرات

عکس/ چهره خندان هاشمی رفسنجانی و سردار سلیمانی ۲۹ سال پیش در چادر عشایر

فیلم/پاسخ ایران به پیشنهاد مکتوب آمریکا در حال نهایی شدن است

واکنش روسیه به قطعنامه تازه علیه ایران

خرید دو ملی‌پوش برای استقلال قطعی شد

از این تاریخ دوباره هوا گرم می‌شود

فرزندان کاظم صدیقی بازداشت شدند

زلنسکی: آماده آتش‌بس با روسیه هستیم

آمار قابل تامل از تعداد رانندگان تاکسی‌های اینترنتی

بازیگر و تهیه کننده مشهور سینما درگذشت

عکس لو رفته از پیامک جنجالی به نمایندگان مجلس

شرح لحظه به لحظه روز قتل از زبان قاتل الهه

ماجرای مفقود شدن یک دانشجوی پزشکی در کرج

بیژن اشتری درگذشت

یک استقلالی سرمربی تیم ملی امید شد

خبر خوش درویش؛ ۴بازیکن جدید در راه پرسپولیس

فیلم/ شوخی رونالدو با لهجه مسی

شبکه‌های اجتماعی می‌توانند کودکان و نوجوانان را افسرده کنند

عکس/صفحه رسمیِ تاسیان تولد صابر ابر را این‌گونه تبریک گفت

طلاق سالمندان در تهران ۲ برابر شده است

عکس/بازگشت فرش ایرانی به کتابخانه سازمان ملل در ژنو