تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳
وزیر ارتباطات:

‌‌فیلترشکن باعث مهاجرت نخبگان شده است

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات گفته است براساس «آسیب‌شنایی جدی در موضوع فیلترینگ» استفاده از «فیلترشکن باعث مهاجرت نخبگان» شده است.

‌‌فیلترشکن باعث مهاجرت نخبگان شده است

اقتصاد۲۴- ستار هاشمی، وزیر ارتباطات گفت که براساس نتایج این آسیب‌شناسی «استفاده از فیلترشکن‌ها، باعث شده شبکه ما یکی از شبکه‌های آلوده قلمداد شود.»

به گفته وزیر ارتباطات «خسارت‌ها به کسب‌وکار‌ها و عدم نفع بخش ارتباطات در موضوع فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است.»

هاشمی گفته است: «به دلیل فیلترینگ، فضای اقتصادی غیرشفافی شکل گرفته و طبق برآوردها، این عدد به چند ده هزار میلیارد تومان می‌رسد.»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار