تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

مرگ دختر ۱۳ ساله در خشونت خانگی

دختر نوجوان که برای لجبازی دست به اعتصاب غذا زده بود به شکلی ناباورانه کشته شد.

مرگ دختر ۱۳ ساله در خشونت خانگی

اقتصاد۲۴- زن جوان که متهم است دختر ۱۳ساله‌اش را که غذا نمی‌خورد کشته، پای میز محاکمه ایستاد و اتهام قتل را گردن نگرفت. پدر قربانی در حالی اعلام گذشت کرد که خودش نیز در برابر اتهام کودک آزاری از طریق سهل انگاری قرار گرفت.

مرگ مشکوک دختر ۱۳ساله

رسیدگی به این پرونده از عصر ششم آذر ماه سال گذشته آغاز شد. مردی هراسان با پلیس تماس گرفت و از مرگ مشکوک دختر ۱۳ ساله‌اش به نام آتنا خبر داد. با این تماس ماموران کلانتری ۱۱۶ مولوی به خانه این مرد در خیابان اردستانی رفتند و با جسد دختر نوجوان روبه‌رو شدند که آثار کبودی و چنگ زدگی روی سر و صورتش نمایان بود.

جسد در حالی با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد که لاغر بودن بیش از حد این دختر و احتمال سوء تغذیه وی شک پلیس را دوچندان کرد. مادر آتنا در بازجویی‌ها گفت: دخترم چند روز بود لب به آب و غذا نمی‌زد. او اعتصاب غذا کرده بود تا به خواسته‌اش برسد. به همین خاطر به زور می‌خواستم به او آب قند بخورانم. اما مقاومت کرد. من سراغ شوهرم رفتم تا با او در این باره صحبت کنم، اما وقتی به اتاق آتنا برگشتم متوجه شدم نفس نمی‌کشد. به همین خاطر شوهرم بلافاصله با اورژانس تماس گرفت.

پدر آتنا نیز درباره آثار کبودی روی بدن دخترش گفت: من هیچ وقت دخترم را کتک نمی‌زدم و نمی‌دانم آثار کبودی و چنگ زدگی روی سر و صورتش به چه علت ایجاد شده است. فقط می‌دانم دو روز بود دخترم لب به آب و غذا نمی‌زد و به همین خاطر همسرم به شدت نگران بود.

بررسی پرونده در کمیسیون پزشکی قانونی

وقتی کارشناسان پزشکی قانونی علام کردند مرگ می‌تواند ناشی از ایست قلبی به خاطر سوء تغذیه و یا فشار بر عناصر حیاتی گردن باشد، پرونده به کمیسیون پزشکی قانونی فرستاده شد. کمیسیون ۳نفره پزشکی قانونی نتوانست درباره علت تامه مرگ اظهارنظر کند. اما وقتی کمیسیون ۵ نفره پزشکی قانونی علت تامه مرگ را فشار بر عناصر حیاتی گردن اعلام کرد برای مادر آتنا به اتهام قتل و برای پدرش به اتهام کودک آزاری از طریق سهل انگاری منتهی به فوت، کیفرخواست صادر شد و این زوج در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کردند.


بیشتر بخوانید: خشونت فراگیر علیه زنان؛ برای درمان خشونت خانگی باید سکوت زنان شکسته شود


در دادگاه

این در حالی بود که پدر آتنا اعلام گذشت کرد و گفت از همسرش هیچ شکایتی ندارد. در ابتدای جلسه زن جوان روبه‌روی قضات ایستاد و اتهام قتل دخترش را گردن نگرفت. متهم گفت: ما قبلاً در افغانستان زندگی می‌کردیم. من و جاری‌هایم و فرزندانمان همگی در یک خانه ساکن بودیم. اما چند سال قبل من و شوهرم به ایران آمدیم و یک سال و نیم قبل آتنا وقتی ۱۱سال و نیمه بود پیش ما آمد. اما او می‌خواست به افغانستان برگردد و به زندگی در ایران هیچ علاقه‌ای نداشت. او حتی اینجا به مدرسه هم نمی‌رفت و درس نمی‌خواند.

متهم ادامه داد: او قبلاً هم در افغانستان برای اینکه به خواسته‌هایش برسد آب و غذا نمی‌خورد تا ما را بترساند. این بار هم برای اینکه ما را مجبور کند او را به افغانستان برگردانیم دست به اعتصاب غذا زده بود و دو روز بود چیزی نخورده بود. من که نگران او شده بودم آب قند را در یک قوری ریختم تا به زور در گلوی آتنا بریزم. اما او مقاومت کرد. می‌خواستم آن را از طریق بینی‌اش وارد گلویش کنم، اما نشد. من که عصبانی شده بودم سراغ همسرم رفتم و به او گفتم باید آتنا را به افغانستان برگرداند. در غیر این صورت از او جدا می‌شود. ولی وقتی به اتاق برگشتم با جسد دخترم روبه‌رو شدم. دخترم به خاطر نخوردن آب و غذا جان سپرده بود.

این زن درباره آثار کبودی‌های متعدد روی بدن قربانی گفت: من آنقدر از رفتار‌های دخترم عصبانی بودم که چند بار او را کتک زده بودم. اما این کار در حدی نبود که موجب مرگش شود. وقتی پدر آتنا روبه‌روی قضات ایستاد گفت: من اتهام کودک آزاری را قبول ندارم. من و همسرم در قتل آتنا بی‌تقصیر بودیم.

همسرم آتنا را دوست داشت و دو بار قبلاً از من جدا شده بود. اما به خاطر آتنا به زندگی مشترک برگشت. من قبلاً در امور خانه دخالت می‌کردم. اما آخرین بار هم همسر با این شرط که در مسائل خانه دخالت نکنم سر زندگی مشترک برگشت. به همین خاطر من از مسائل خانه هیچ اطلاعی نداشتم و فقط از همسرم خواسته بودم تا آب و غذا را کنار آتنا بگذارد تا خودش آنها را بخورد. من اصلاً متوجه نشدم دخترم چطور جان سپرد. به همین خاطر هم از زنم هیچ شکایتی ندارم.

با پایان دفاعیات این مرد قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد؟

عکس/ استوری غمناک شروین حاجی‌پور پربازدید شد

عکس/ استوری تازه معین برای همدردی با مردم بندرعباس

عکس/ چهره شاد و خندان ثریا اسفندیاری ۶۲ سال پیش در کنار دختر خوانده اش

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ چهره دیده نشده چارلی چاپلین ۱۱۵ سال پیش بدون سبیل

عکس/سقوط تابلوی راهنمایی رانندگی روی خودرو در میدان ونک

عکس یادگاری زنان مطرب ۱۳۵ سال پیش در حال استراحت با لباس‌های عجیب

عکس/ پیاده‌روی رفسنجانی و حسن روحانی ۳۸ سال پیش در جبهۀ با لباس نظامی

عکس/ اعلام عزای عمومی در سراسر کشور در پی حادثه بندرعباس

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ آغاز ارسال محموله صادراتی از گمرک بندر شهید رجایی

حمید درخشان: رامین رضاییان نبود استقلال سقوط می‌کرد!

عکس/ استایل خاص و اروپایی شهاب حسینی و همسر جوانش در یک مراسم

جزییات قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴

عکس/ حضور آیت‌الله جنتی ۳۳ سال پیش در خیابان‌های جنگ‌زدۀ بوسنی

فیلم/ آخرین خبر‌ها از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم

فیلم/ بقایی: غنی‌سازی و لغو تحریم‌ها خط قرمز‌های ایران است

اعلام اسامی جانباختگان شناسایی‌شده حادثه انفجار بندرعباس

فیلم/ هشدار تند سخنگوی وزارت خارجه به نتانیاهو

زمان جشن قهرمانی تراکتور مشخص شد

عکس/ پزشکیان: چرا کانتینر‌ها باید ماه‌ها در بندر بمانند؟

جزئیات سفر هیئت فنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران

عکس/ دکوراسیون عجیب خانه نفیسه روشن حسابی سوژه شد

احتمال حضور مهدی طارمی مقابل بارسلونا

دو بازیکن خارجی پرسپولیس قربانی گزینه‌های سرمربی!

عکس/ ژست چهار کشتی‌گیر با ظاهر عجیب ۱۰۰ سال پیش مقابل دوربین عکاس

پیش‌بینی خاموشی سه روزه شهرک‌های صنعتی

فیلم/ آتش سوزی بندر رجایی چه زمانی کامل خاموش می‌شود؟

انفجار‌های مشابه بندرعباس در کدام بندر‌ها رخ داد؟

تورم و نبود امنیت شغلی معیشت خانواده‌های کارگری را بحرانی‌تر کرده است/ ۹۶ درصد کارگران با قرارداد‌های موقت، کوتاه‌مدت و پیمانی مشغول کارند

عکس/ تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

فیلم/ عزاداری بوشهری‌ها برای جان‌باختگان بندر رجایی با حضور محسن شریفیان

عکس/ ورق پاره‌های کانتینر‌های نابود شده در انفجار بندر عباس

افزایش ۲۶ درصدی بهای برق مشترکین پرمصرف + جدول

فیلم/ آخرین سخنان محیط بان شهید ایران در پارک ملی گلستان

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در دستگاه‌های دولتی تسهیل می‌شود

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

اینفوگرافی/ بندر شهیدرجایی، مختصات و اهمیت آن برای ایران

عکس/ شمخانی جواب تهدید نتانیاهو را با تهدید داد

فیلم/ وقتی پزشکیان از مترجم ایراد می‌گیرد

دلار از کف قیمتی دور شد

مرگ در گرگ و میش؛ قتل محیطبان پارک ملی گلستان با شلیک مستقیم شکارچیان

فیلم/ بدرقه رئیس جمهوری ایران برای سفر به باکو

عکس/ دیوارنگاره جدید ولیعصر برای همدردی با مردم بندرعباس

پاسخ عباس عراقچی به تهدید‌های نتایناهو + عکس

فیلم/ جدیدترین تصاویر هوایی از کانون انفجار در بندر شهید رجایی

رویکرد رسانه‌های آمریکایی، اسرائیلی و روسی درباره انفجار بندرعباس

حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور + عکس

فیلم/ وضعیت بندر شهید رجایی پس از ۴۴ ساعت از وقوع حادثه

پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم

پیام ترامپ به نتانیاهو؛ خلع سلاح شاهین‌های ضدایرانی در آمریکا و اسرائیل

فیلم/ روایتی تکان دهنده از کانتینر اصلی منفجر شده در بندر شهید رجایی

عکس/ گفتگوی پزشکیان با خبرنگار زن آذربایجانی

فیلم/ آتش سوزی گسترده در نزدیکی ترمینال جنوب تهران

آب زاینده‌رود به شهر بازگشت

پدیده جدید بازار طلا؛ پیش‌خرید به قیمت شهریور

شاهین در یک روز ۲۰ میلیون ارزان شد

ایستاده به تماشای قتل زنان در بستر خانواده؛ آیا مردم مقصرند؟ / زن‌کشی در ایران تبعات ندارد

طوفان شدید در راه ۱۱ استان ایران

عکس/ صحنه‌های دلخراش از انفجار بندرعباس