تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳

هشدار ایران درمورد فعال‌شدن گروه‌های تروریستی در سوریه

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تحولات دو روز گذشته سوریه، ضمن هشدار نسبت به فعال‌شدن مجدد گروه‌های تروریستی - تکفیری در سوریه، خواستار اقدام قاطع و هماهنگ برای جلوگیری از گسترش بلیه تروریسم در منطقه شد.

فعال‌شدن گروه‌های تروریستی در سوریه

اقتصاد۲۴- اسماعیل بقائی پنجشبنه شب ۸ آذر ۱۴۰۳ با محکوم کردن شدید همه اشکال و مظاهر تروریسم، تحرکات گروه‌های تروریستی در سوریه در دو روز اخیر را بخشی از طرح اهریمنی رژیم تروریستی و آمریکا برای ناامن‌سازی منطقه غرب آسیا دانست و بر ضرورت هوشیاری و هماهنگی کشور‌های منطقه به ویژه همسایگان سوریه برای خنثی‌کردن این توطئه خطرناک تاکید کرد. 
به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد که بر اساس توافق‌های موجود میان سه کشور ضامن روند آستانه (ایران، ترکیه و روسیه) منطقه حومه حلب و ادلب جزء مناطق کاهش تنش محسوب می‌شوند و حمله گروه‌های تروریستی به این مناطق نقض فاحش توافقات روند آستانه نیز می‌باشد و دستاورد‌های مثبت این روند را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

بقائی همچنین با یادآوری مسئولیت مشترک جامعه جهانی برای پیشگیری و مبارزه با پدیده شوم تروریسم، هشدار داد که هرگونه تعلل در مقابله با تحرکات تروریستی در سوریه، همه دستاورد‌های مبارزه با تروریسم در سال‌های گذشته را در معرض خطر قرار داده و منطقه را وارد دور جدیدی از ناامنی و بی‌ثباتی خواهد کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با گرامی‌داشت یاد و خاطره مجاهدانی که در ۱۴ سال گذشته برای دفاع از امنیت و کرامت انسانی مردم منطقه در برابر تروریسم تکفیری فداکاری کرده‌اند، و با تبریک و تسلیت شهادت مستشار ارشد نظامی کشورمان، سردار سرافراز کیومرث (هاشم) پورهاشمی، در مصاف با گروه‌های تروریستی در حومه حلب، بر ادامه حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت سوریه برای مقابله قاطع با گروه‌های تروریستی و بازگرداندن امنیت و ثبات به این کشور تاکید کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار