تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳

آخرین مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی اعلام شد

مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که پیشتر تا ۱۷ آذرماه تعیین شده بود، به مدت سه روز تمدید شد و اکنون تا ۱۹ آذرماه فرصت برای ثبت‌نام در این طرح وجود دارد.

ثبت نام خودرو‌های وارداتی

اقتصاد ۲۴ - در همین راستا، نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ از اعلام سقف واردات خودرو برای ایرانیان خارج از کشور خبر داد. بر اساس این اعلام، ایرانیان مقیم خارج می‌توانند مجموعاً تا سقف ۱۰۰ میلیون یورو خودرو وارد کنند.همچنین، مدیر طرح خودرو‌های وارداتی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که برای ثبت‌نام در خودرو‌های وارداتی، متقاضیان باید یکی از حساب‌های خود را در بانک‌های مشخص شده بلوکه کنند. این مهلت بلوکه کردن حساب‌ها تا روز دوشنبه، ۱۹ آذرماه تمدید شده است. مبلغ بلوکه‌کردن حساب برای ثبت‌نام در این طرح پنج میلیارد ریال تعیین شده است و در این دوره، ۲۴ مدل خودرو برای واردات عرضه می‌شود.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار