تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳

تجمع سوپرانقلابی‌ها کمتر از هواداران یک رپر

در هفته گذشته دو تجمع از سوی جریان سوپرانقلابی در میدان پاستور و مقابل مجلس برگزار شد تا حاکمیت را برای اقدام نظامی دوباره علیه اسرائیل تحت فشار قرار دهد.

چرا سوپرانقلابی‌ها دست از تجمعات ضعیف برنمی‌دارند؟

اقتصاد۲۴-در هفته گذشته دو تجمع از سوی جریان سوپرانقلابی در میدان پاستور و مقابل مجلس برگزار شد تا حاکمیت را برای اقدام نظامی دوباره علیه اسرائیل تحت فشار قرار دهد. صرفنظر از انگیزه‌های این اقدام و تبعات آن، اینجا بررسی میکنیم چرا این تجمعات تبدیل به تجمعاتی لاغر و نحیف شده که به صورت تکراری بعد از نمازجمعه‌ها برگزار میشود؟

چرا جریان انقلابی با وجود آنکه دستش برای برگزاری هر تجمعی حتی در امنیتی‌ترین منطقه پایتخت یعنی (انت‌های خیابان آذربایجان) باز است، اما جامعه از آن استقبال نمی‌کند؟ در عین حال تجمع هواداران یکی از رپر‌ها در شرق تهران که برای افتتاح مغازه اش فراخوان صادر کرده بود، با چنان گستردگی روبه رو شد که ناگزیر به متفرق کردن آنها شدند.

منبع: رویداد 24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار