تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۴ دی ۱۴۰۳

واکنش جدید مدیرعامل فولاد به حضور گل‌محمدی در این تیم

بعد از حواشی ایجاد شده پیرامون مصاف فولاد و ملوان که مرتبط با حضور تماشاگران زن در ورزشگاه و البته ماجرای اختلاف یحیی گل‌محمدی با مدیرعامل فولاد خوزستان بود، هوشنگ نصیرزاده به صورت اسکایپی میهمان برنامه «لایو ۳۶۰ با عادل فردوسی‌پور» شد.

گل‌محمدی

اقتصاد۲۴- هوشنگ نصیرزاده گفت‌وگویی چند دقیقه‌ای و جنجالی با عادل فردوسی‌پور در لایو «فوتبال ۳۶۰» داشت و درباره موضوعات جنجالی پیرامون باشگاه اهوازی و همینطور دوران نکونام در اهواز صحبت کرد.

بعد از حواشی ایجاد شده پیرامون مصاف فولاد و ملوان که مرتبط با حضور تماشاگران زن در ورزشگاه و البته ماجرای اختلاف یحیی گل‌محمدی با مدیرعامل فولاد خوزستان بود، هوشنگ نصیرزاده به صورت اسکایپی میهمان برنامه «لایو ۳۶۰ با عادل فردوسی‌پور» شد.

این گفت‌و‌گو با صحبت درباره دلیل عدم حضور زنان در ورزشگاه‎‌های اهواز شروع شد، با ماجرای اختلاف نظر نصیرزاده و یحیی گل‌محمدی ادامه پیدا کرد و با یک موضوع عجیب تمام شد. این موضوع هم شعار هواداران فولادی علیه نکونام در گذشته بود که نکونام معتقد بود نصیرزاده دلیل آن بوده است. مدیرعامل فولاد خوزستان این موضوع را رد کرد ولی جواد نکونام به عادل فردوسی‌پور پیامک زد و بر آن تاکید داشت. نکونام معتقد است که نصیرزاده به دلیل دوستی با علی خطیر سکو‌ها را جهت داده است. بخش‌های مهم این گفت‌و‌گو را در ادامه می‌خوانید.


بیشتر بخوانید:عکس/ یک متهم از زندان تماشاگر ویژه دختران پرسپولیس شد


نصیرزاده درباره لغو شدن برگزاری دیدار فولاد و ملوان با حضور تماشاگران زن این‌طور حرف‌هایش را آغاز کرد: «تماس گرفتیم با تشکیلات فرافوتبالی. تصمیمی فدراسیون فوتبال گرفت و گفت بازی ملوان و فولاد خانم‌ها بیایند.

من فرضم بر این بود با توجه شرایط فضا در اختیار بانوان قرار بگیرد. گفتیم مشکلی برای مدیریت هم نداریم. پالس‌هایی تا روز سه شنبه دریافت کردیم که شاید موافقت نشود. در ادامه شنیدیم که گفتند زیرساخت فراهم نیست. ما ساعت بازی را به ۱۵:۳۰ ظهر آوردیم تا همه چیز مهیا باشد. با فدراسیون تماس گرفتیم و گفتم اجازه بدهید بازی بدون تماشاگر نباشد. رای را به کمیته استیناف بردیم و برای رعایت عدالت حکم صادر شده را تعلیق کردند. دقیقه ۹۰ هم اجازه ندادند».

او در واکنش به این سوال که چه کسی اجازه حضور زنان را در اهواز نمی‌دهد، اضافه کرد: «نمی‌توانم در این رابطه اظهارنظر کنم. این تصمیم به باشگاه مربوط نیست. بخشی از حاکمیت جمهوری اسلامی است و وقتی تصمیمی می‌گیرد مورد مخالفت قرار نخواهد گرفت. اسم نمی‌آورم. گفته‌اند بازی‌های بعدی با حضور زنان برگزار خواهد شد. اجازه بدهید درباره این موضوع صحبت نکنم».

مسئله قومیتی در خوزستان وجود ندارد

نصیرزاده سپس در واکنش به این سوال که آیا بحث‌های قومیتی سبب شده تا زنان در اهواز برای ورود به استادیوم با مشکل مواجه شوند، بیان کرد: «اتفاقا استان خوزستان اصلا این مسائل را ندارد. من سال‌ها اینجا خدمت کرده‌ام. اصلا مسائل قومیتی وجود ندارد. مشکلاتی که در گذشته بوده ترمیم شد و دیگر وجود ندارد».

امیدوارم اجازه ورود زنان را صادر کنند

نصیرزاده در ادامه و در واکنش به این سوال که آیا دختران خوزستانی مطالبه ندارند، گفت: «در استان خوزستان با توجه به اینکه فوتبال خیز است بیشترشان علاقه‌مند به فوتبال هستند. امیدوار هستم این موضوع ترمیم بشود و کسانی که تصمیم می‌گیرند اجازه ورود زنان را بدهند».

گل‌محمدی گران‌ترین مربی ایران است!

سوال مهم بعدی که عادل فردوسی‌پور از هوشنگ نصیرزاده پرسید درباره این بود که آیا با یحیی گل‌محمدی مشکل دارد یا خیر. او در واکنش به این سوال اینطور پاسخ داد: «مشکلی نداریم. من باشگاه را اداره می‌کنم و ایشان تیم را. ایشان گران‌ترین مربی ایرانی است. ما هم گران‌ترین اردو‌ها را رفته‌ایم و تدارک دیده‌ایم. عدد نمی‌گویم. با این توصیف وسایل مورد نیاز تمرینات را هم خریداری کرده‌ایم و بازیکنان مورد نیاز را هم جذب کرده‌ایم. همه بازیکنان درخواست خود ایشان بوده است. برخی اوقات هواداران اشتباه می‌کنند و می‌گویند چرا بازیکن نمی‌گیرید. بازیکنان را مربی معرفی می‌کند و مدیران جذب می‌کنند. افکار عمومی از سرمربی حمایت می‌کنند. کار ایشان میدانی و کار ما دفتری است. ایشان در طول فصل ۶۰ مصاحبه می‌تواند انجام بدهد ولی این امکان برای ما وجود ندارد. ما اختلاف آن‌چنانی نداریم».

گفتند یحیی مصاحبه می‌کند که به پرسپولیس برود

او سپس در واکنش به این موضوع که از اختلاف‌نظر با گل‌محمدی طفره می‌رود، گفت: «حرفه‌ای بودن این است که اگر مشکلی هست بنشینیم و با هم حل کنیم. من مهارت کلامی دارم و شما این را می‌دانید. ممکن است متقاعد بشوم یا متقاعد کنم. دوستان گفتم آقای گل محمدی مربی خوبی است. حرف سپاهان و پرسپولیس مطرح بود که ایشان را می‌خواهند. گفتند ایشان که مصاحبه می‌کند به خاطر این است و من اصلا این حرف را قبول نکردم. به طور قطع به قراردادش پایبند است و می‌ماند. حرف‌هایی در فضای مجازی می‌زنند که ایشان برود جای دیگر. من هم می‌گویم نه ایشان هست. ما امکانات خوبی داریم و تیم خوبی هم داریم؛ لذا صحبت‌هایی می‌کنند که گل محمدی این مصاحبه را انجام می‌دهد تا به باشگاه دیگر برود ولی من قبول ندارم».

نه سپاهان و نه پرسپولیس تماسی با ما نگرفته‌اند

مدیرعامل فولاد خوزستان در واکنش به این سوال که آیا مدیران باشگاه سپاهان در گذشته و حالا مدیران باشگاه پرسپولیس تماسی با مدیران باشگاه فولاد برای جذب یحیی گل‌محمدی داشته‌اند یا خیر این‌طور واکنش نشان داد: «نه. نه باشگاه سپاهان و نه باشگاه پرسپولیس. به هر صورت همه دوست دارند جای بهتری کار کنند. یکی از دوستان هم گفت یحیی گل‌محمدی می‌خواهد به امارات برود. من گفتم این‌طور نیست. به هر حال ما بودجه ۳۹۲ میلیارد تومانی محدود داریم و نمی‌توانیم هر بازیکنی که کادر فنی می‌خواهد را جذب کنیم».

ماجرای شعار علیه نکونام در اهواز

بخش مهم دیگر گفت‌وگوی عادل فردوسی‌پور و هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل فولاد خوزستان درباره یک موضوع قدیمی پیرامون اختلاف هواداران فولاد با جواد نکونام، حتی در دوران پس از سرمربیگری نکونام در تیم خوزستانی بود. فردوسی‌پور از نصیرزاده درباره شعار‌های سکو‌ها پرسید و اینکه جواد نکونام معتقد است که شعار‌ها هدفمند و هدایت‌شده از سوی نصیرزاده بوده است. این ادعا در ابتدا از سوی نصیرزاده رد شد و او از مطرح شدن این سوال ابراز ناراحتی کرد، اما در ادامه جواد نکونام از طریق پیامک به عادل فردوسی‌پور گفت که این اقدام انجام شده و نصیرزاده برای حمایت از علی خطیر دست به هدایت سکو‌ها زده است!

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

حمله رژیم صهیونیستی به تهران/ شهادت جمعی از فرماندهان سپاه +عکس

عکس/ خلبان زن اسرائیلی اسیر شد

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

تصاویر خلبان اسرائیل پس از ساقط کردن جنگنده در زنجان

فرماندهان ارشد نظامی که در حمله اسرائیل به شهادت رسیدند چه کسانی بودند؟/ ۲۳ خرداد؛ نقطه عطفی در دکترین امنیتی ایران

اینفوگرافی/ ۱۴ فرمانده ارشد نظامی ایران در لیست ترور اسراییل

عکس/ کره شمالی در مقابل اسرائیل از ایران حمایت کرد

عکس/ جلسه وزیر دفاع اسرائیل، رییس موساد و فرمانده ارتش اسرائیل برای بررسی حملات به ایران

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

هشدار انگلیس درباره خطرناک بودن تنگه هرمز و خلیج عمان

عکس/ تعداد سپهبدهای ایران به ۶ تن رسید

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ پیکر سرداران شهید باقری، حاجی زاده، سلامی و رشید

قاب عاشقانه بازیگر یوسف پیامبر در کنار همسرش

عکس/ استوری پسر سردار حاجی زاده

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ پست اینستاگرامی شفیعی کدکنی در واکنش به حملات اسرائیل

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ اهداف حملات روز گذشته ایران به اسرائیل

بازداشت ۵ نفر در یزد به دلیل همکاری با اسراییل

دفتر نتانیاهو: اسرائیل در حال گسترش عملیات خود در خاک ایران است

ترور ۳ دانشمند هسته‌ای دیگر توسط اسرائیل

عکس/ شهادت نیلوفر قلعه‌وند مربی پیلاتس در حمله اسرائیل

عکس/ کاپشن صورتی و دوست‌های جدیدش

فیلم/ انفجار در شهرک صنعتی البرز قزوین دقایقی قبل

حمله به پالایشگاه تبریز تکذیب شد

کنایه تند البرادعی به بیانیه وزارت خارجه آلمان درباره حملات به ایران

فرمانده نیروی هوافضای سپاه منصوب شد

اسراییل تهران را تهدید به ویرانی کرد

فیلم/ تفاوت سرعت موشک‌های بالستیک و هایپرسونیک

عکس/ واکنش جنجالی محسن تنابنده به حمله اسرائیل

عکس ماهواره‌ای از آسیب به سایت راداری سوباشی در همدان

موافقت رهبری با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان

اینفوگرافی/ ۱۵ منطقه حساس اقتصادی اسرائیل کجاست؟

عکس/ اعترافات غربی‌ها از تلفات اولیه اسرائیل تاکنون

عکس/ هم اکنون حمله اسرائیل به تبریز

فیلم/ آغاز موج جدید حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

عکس/ حمایت بازیگر مشهور آمریکایی از مردم ایران

فیلم/ هم‌اکنون وضعیت فرودگاه مهرآباد

عکس/ پرچم ایران از اینستاگرام حذف شد

فیلم/ صحبت‌های جنجالی حسین یکتا روی آنتن زنده

هیچ پروازی تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی‌شود

هدف اسرائیل نه ضربه زدن به تاسیسات هسته‌ای بلکه سرنگونی حکومت ایران است/ حمله با چراغ سبز آمریکا و اروپا انجام شد

جدیدترین اظهارات وزارت خارجه درباره مذاکرات یکشنبه با آمریکا

فیلم/ بالگرد آپاچی ارتش اسراییل به دنبال پهپاد انتحاری ایران

عکس/ مقابله پدافند هوایی در آسمان تهران با حملات اسرائیل

آمریکا به طور محرمانه موشک‌های هلفایر به اسرائیل داده است

فیلم/ شهردار اسرائیلی: حمله ایران به تل‌آویو بی‌سابقه بود

ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم

فیلم/ آواربرداری از ساختمان مسکونی شهرک شهید چمران

فیلم/ سابقه و تحصیلات مدنی‌زاده ظرفیت وزیر اقتصاد را دارد

شهادت نونهال تکواندوکار تیم ملی در پی حملات اسرائیل

شهادت دو تن از مسئولان ستادی نیروهای مسلح

کارنامه‌ای سیاه از ترور دانشمندان تا حمله به مراکز هسته‌ای/ اسرائیل در حمله به ایران کدام قوانین بین‌المللی را نقض کرد؟

فیلم/ هدف قرار گرفته شدن مکانی در اسدآباد همدان

زلزله مالی پس از حمله اسرائیل به ایران و چشم‌انداز آینده بازارها/ واژگونی منحنی بازدهی: فانوس قرمز رکود جهانی!

خبر جدید وزارت خارجه درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

برگزاری نشست اضطراری شورای حکام آژانس به درخواست روسیه

خبر مهم از زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک

بازداشت ۱۴ متخلف مرتبط با اقدامات اسرائیل در هرمزگان

فیلم/ تکذیب هدف قرار گرفتن برج آزادی

آخرین وضعیت تاسیسات فردو و نطنز پس از حمله اسراییل به ایران

عکس/ رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان انقلاب تهران

بورس تل‌آویو ریخت

اسماعیل کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس

واکنش تند سرمربی سابق استقلال به حملات اسرائیل