تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۶ دی ۱۴۰۳
با حکم شریعتمداری.

سلمان خادم‌المله مدیرعامل سرمایه‌گذاری مدبران اقتصاد شد

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در حکمی سلمان خادم‌المله را به مدیرعاملی سرمایه‌گذاری مدبران اقتصاد منصوب کرد.

سلمان خادم‌المله مدیرعامل سرمایه‌گذاری مدبران اقتصاد شد

اقتصاد ۲۴- محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در حکمی سلمان خادم‌المله را به عنوان مدیرعامل «سرمایه‌گذاری مدبران اقتصاد» منصوب کرد.

سلمان خادم المله دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه شهید بهشتی است و در سوابق کاری خود ریاست هیأت مدیره بورس انرژی، عضویت هیأت مدیره هلدینگ صبا تأمین، معاونت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات و عضویت هیأت مدیره کانون نهاد‌های سرمایه گذاری را دارد.

وی پیش از این و از سال ۱۳۹۸ تاکنون مدیرعاملی تامین سرمایه امین را بر عهده داشت. علاوه بر سوابق اجرایی، خادم‌الملله سابقه تدریس در دانشگاه‌های تهران، شهیدبهشتی و علامه طباطبایی را نیز در کارنامه خود دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار