تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۳

برگزاری ۴۱۴ رویداد ورزشی همگانی در کیش و کسب رتبه اول در بین مناطق آزاد کشور

بنابر اعلام فدراسیون، هیئت ورزش‌های همگانی جزیره کیش با برگزاری ۴۱۴ رویداد ورزشی، رتبه اول مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داد.

برگزاری ۴۱۴ رویداد ورزشی همگانی در کیش و کسب رتبه اول در بین مناطق آزاد کشور

اقتصاد ۲۴- در پی بررسی عملکرد سالیانه هیئت‌ها توسط فدراسیون همگانی کشور، هیئت همگانی جزیره کیش با برگزاری ۴۱۴ رویداد و مشارکت ۲۵ هزار و ۷۵۲ نفر از کیشوندان و گردشگران، در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه اول در بین مناطق آزاد کشور شد.

علی خلیلی رییس فدراسیون همگانی کشور نیز ضمن ابراز خرسندی از عملکرد موفق جزیره کیش در اشاعه فرهنگ تندرستی و ورزش به ویژه با جذب حداکثری مشارکت خانواده‌ها در رویداد‌های ورزشی، از تلاش‌های عباس کاوسی رییس هیئت همگانی جزیره کیش برای رشد و توسعه ورزش همگانی دراین منطقه آزاد کشور تقدیر کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار