تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۳

استیضاح وزیر نفت متوقف شد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از توقف طرح استیضاح وزیر نفت در مجلس خبر داد.

استیضاح وزیر نفت متوقف شد

اقتصاد۲۴- عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح وزیر نفت را متوقف کردیم تا نتیجه بررسی‌ها در کمیسیون انرژی مشخص شود، چرا که در موضوع سوخت نیروگاهی تخلف بین دستگاهی رخ داده است.

وی افزود: از آنجا که در موضوع سوخت نیروگاهی تخلف بین دستگاهی رخ داده؛ یعنی علاوه بر وزارت نفت، به وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست و رئیس جمهور هم مربوط می‌شود، قرار شد این موضوع به صورت همه جانبه در کمیسیون انرژی بررسی شود.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار