تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۹ دی ۱۴۰۳

انفجار مقابل برج ترامپ با چت‌جی‌پی‌تی بود

بنابر گزارش یک رسانه آمریکایی، بررسی‌های امنیتی نشان می‌دهد مظنون انفجار خودروی سایبرتراک مقابل برج ترامپ برای پی‌بردن به اینکه چه مقدار مادهٔ منفجره برای انجام موفق انفجار سایبرتراک لازم است، از بات گپ چت‌جی‌پی‌تی استفاده کرده است.

برج ترامپ

اقتصاد۲۴- بنابر اعلام یک منبع خبری، انفجار سایبرتراک مقابل برج دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، از طریق چت‌جی‌پی‌تی صورت گرفته است.

بنابر گزارش یک رسانه آمریکایی، بررسی‌های امنیتی نشان می‌دهد مظنون انفجار خودروی سایبرتراک مقابل برج ترامپ برای پی‌بردن به اینکه چه مقدار مادهٔ منفجره برای انجام موفق انفجار سایبرتراک لازم است، از بات گپ چت‌جی‌پی‌تی استفاده کرده است.

ادارهٔ پلیس لاس‌وگاس هم اعلام کرده انفجار سایبرتراک اولین حادثه از این نوع در خاک آمریکاست که در آن از هوش مصنوعی برای ساخت یک وسیلهٔ انفجاری استفاده شده است.

شرکت سازندهٔ چت‌جی‌پی‌تی در واکنش به این موضوع اعلام کرده: ما شرکت متعهد به استفادهٔ مسئولانه از ابزار هوش مصنوعی هستیم و مدل‌های ما طوری طراحی شده‌اند که جلوی اجرای دستورالعمل‌های مضر را بگیرند. در این مورد هم چت‌جی‌پی‌تی با استفادهٔ اطلاعاتی که قبلاً در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته بود، به این فرد پاسخ داده و هشدار‌هایی در مورد تبعات فعالیت‌های مضر یا غیرقانونی ارائه کرده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار