تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۱ دی ۱۴۰۳

فرانسه: فرانسوی های بازداشتی در ایران آزاد شوند

وزارت خارجه فرانسه روز جمعه از احضار سفیر ایران در این کشور خبر داد.

فرانسه

اقتصاد۲۴- وزارت خارجه فرانسه اعلام کرده که سفیر ایران در رابطه با مسئله زندانیان این کشور در ایران احضار شده است.

«ژان نوئل بارو» روز سه‌شنبه با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه بازداشت سه شهروند این کشور در ایران به دلیل مطرح بودن اتهامات جاسوسی علیه آنها گفته بود که روابط آتی با ایران و لغو تحریم‌ها علیه آن به سرنوشت آنها بستگی خواهد داشت.

وی مدعی شده بود: «وضعیت هم‌میهنان ما که در ایران گروگان گرفته‌شده‌اند، واقعا غیرقابل قبول است؛ آن‌ها چند سال است که به‌ناحق در بازداشت و شرایط دون شانی به سر می‌برند.»


بیشتر بخوانید: ابهام در وضعیت فعالان محیط زیست پس از رفتن طاهباز


بارو بدون ارائه شواهدی مدعی شد که شرایط «برخی از آنها، ذیل قوانین بین‌المللی، در تعریف شکنجه می‌گنجد.»

وی با درخواست از شهروندان فرانسوی برای خودداری از سفر به ایران تا زمان «آزادی کامل» زندانیان فرانسوی از ایران مدعی شده بود که شرایط این زندانیان از زمان پیروزی «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران در انتخابات این کشور و به‌رغم تلاش‌های پاریس در عالی‌ترین سطح، «بدتر شده است.»

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار