تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۳

بیانیه مهم سپاه در پی توافق آتش بس در غزه

امروز پایان جنگ و تحمیل آتش بس بر رژیم صهیونیستی یک فتح مبین و پیروزی بزرگ برای فلسطین و شکستی بزرگتر برای رژیم هیولایی صهیونیستی است که مردم مقتدر غزه را خوشحال و سرشار از طراوت، نشاط و مقاومت به سوی خانه و کاشانه خود روانه می‌سازد.

بیانیه جدید سپاه در پی آتش بس در غزه

اقتصاد۲۴- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با تبریک برقراری آتش‌بس جنگ غزه تاکید کرد: پایان جنگ و تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی یک فتح مبین و پیروزی بزرگ برای فلسطین و شکستی بزرگتر برای رژیم هیولایی صهیونیستی است.

متن این بیانیه به این شرح است:

«إِنَّا فَتَحْنَا لَکَ فَتْحًا مُبِینًا، لِیَغْفِرَ لَکَ اللَّهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِکَ وَمَا تَأَخَّرَ وَ یُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَیْکَ وَیَهْدِیَکَ صِرَاطًا مُسْتَقِیمًا وَ یَنْصُرَکَ اللَّهُ نَصْرًا عَزِیزًا

خدای بزرگ را شاکریم با گذشت ۱۶ ماه از عملیات شگفت‌انگیز، تاریخی، افتخار آفرین و جاودان «طوفان الاقصی» و جنایات وحشیانه و قرون وسطایی و نسل کشی رژیم اهریمنی صهیونیستی، اراده مقدس حماس و مقاومت اسلامی بر رژیم صهیونی و قاتلان زنان، کودکان و مردان مظلوم و بی‌دفاع فلسطینی رقم خورد.

آنانی که با حمایت تمام‌عیار آمریکا و متحدان اروپایی و منطقه‌ای و پشتیبانی امپراطوری رسانه‌ای سلطه، در پی دستیابی به اهداف اعلامی خود مبنی بر «آزادسازی اسرا بدون پرداخت هزینه و از طریق عملیات نظامی، نابودی کامل حماس و بازگرداندن شهرک نشینان شمالی» بودند؛ اینک پس از ۴۶۳ روز جنایت‌گری که به شهادت بیش از ۵۰ هزار مظلوم و بی‌دفاع، مجروحیت بیش از صدهاهزار تن دیگر از ساکنین غزه و همچنین نابودی بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی و مسکونی غزه قهرمان منجر شد، برابر صبر و استقامت بی‌نظیر مردم قهرمان غزه و اراده پولادین مقاومت سر تسلیم فرود آوردند.

امروز پایان جنگ و تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی یک فتح مبین و پیروزی بزرگ برای فلسطین و شکستی بزرگتر برای رژیم هیولایی صهیونیستی است که مردم مقتدر غزه را خوشحال و سرشار از طراوت، نشاط و مقاومت به سوی خانه و کاشانه خود روانه می‌سازد و در مقابل؛ رییس قصاب و خون آشام کابینه جعلی را آماده طوفان سهمگینی از انتقادات، اعتراضات و شکاف‌های داخلی در جامعه صهیونیستی خواهد ساخت.

حماس قهرمان با ایمان به نصرت الهی و به مدد مقاومت و استقامت اسطوره‌ای مظلومان مقتدر غزه و موج حمایت‌های گسترده جهانی؛ از میدان مذاکره و توافق، سربلند و سرافراز بیرون آمد و با پیروزی خود این پیام را به جهانیان منتقل کرد که امروز «مقاومت ملت فلسطین مظهر و نماد درخشان غلبه حق بر باطل و خون بر شمشیر است.»

امروز این تل آویو و رژیم غاصب است که برابر اراده و تسلیم. ناپذیری آنان زانو زده و با فروپاشی تاب‌آوری نظامی و اجتماعی، مهاجرت معکوس، ورشکستگی اقتصادی و انزوای سیاسی مواجه شده است.


بیشتر بخوانید:عکس/ جدیدترین شهر زیرزمینی موشکی ایران


بی‌تردید این فتح مبین و پیروزی بزرگ به مانند «طوفان الاقصی» که یک شکست چندوجهی و ترمیم‌ناپذیر برای صهیونیست‌ها بود، این حقیقت را در تاریخ به ثبت رساند که ماه‌ها جنایت آفرینی هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونی به همراه نداشت و مقاومت زنده، بالنده و استوار باقی ماند و با اعتبار، اقتدار و باور ایمانی عمیق‌تر به وعده‌های صادق الهی به سمت آزادسازی مسجد الاقصی و قدس شریف پیش خواهد رفت.

با گرامیداشت نام، یاد، خاطره و حماسه‌آفرینی‌های ماندگار و تاریخ‌ساز شهدای مقاومت و راه آزادی قدس طی نبرد اخیر به ویژه شهیدان اسماعیل هنیه، سیدحسن نصرالله، یحیی سنوار، سیدصالح العارودی این رخداد سترگ و عظیم را به مقاومت فلسطین به‌ویژه مردم مظلوم و مقتدر غزه تبریک و تهنیت می‌گوئیم و ضمن اعلام همراهی با شادی، شور و شعف وصف‌ناپذیر آنان و تجلیل از حمایت و همراهی شرافتمندانه اضلاع دیگر جبهه مقاومت اسلامی منطقه از غزه و تحسین فداکاری‌های حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن و مقاومت عراق و هشدار نسبت به پیمان‌شکنی محتمل اهریمن صهیونیستی و حفظ آمادگی‌های میدانی برای مقابله جنگ و جنایت آفرینی‌های جدید؛ امیدواریم به اذن الله برگزاری «نماز نصر» مسلمین در مسجد الاقصی در آینده‌ای نه چندان دور به خبر اول رسانه‌های جهان تبدیل شود.»

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ اولین تصاویر از جنگنده F-۴۷ ساخت شرکت بوئینگ

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

آوارگی دوباره ساکنان غزه با از سرگیری جنگ

عکس/ محدودیت شدید در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی ترکیه

عکس/ عروسی سام درخشانی ۱۰ سال پیش با حضور همایون شجریان، امیرآقایی و نوید محمدزاده

اینفوگرافی/ خرید خانه در عراق و ترکیه راحت‌تر از ایران

عکس/ بورس استانبول سرخ و تعطیل شد

عکس/ زلزله دوم در نطنز با قدرت ۳.۴ ریشتر

عکس/ برگزاری جشن نوروز تاجیکستان در کنار ماکت تخت جمشید

عکس/ ژست خاص مظفرالدین شاه ۱۲۷ سال پیش با لاشۀ پلنگِ شکارشده

عکس/ زیبایی حیرت انگیز پرواز هما بر فراز کوه‌ها

عکس/ متن پیام تبریک عید نوروز هیتلر به ایرانیان ۸۷ سال پیش

عکس/ جشن نوروز در سیستان و بلوچستان زیبا

عکس/ فوزیه در کنار همسر دومش حدود ۷۵ سال پیش

عکس/ ژست جالب فوزیه و همسر دوم اش ۷۴ سال پیش در یک باغ

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

۷ توصیه برای رفع کسالت و خستگی بهاری چیست؟

هشدار؛ این ۳ میوه خردشده را از سوپرمارکت‌ها نخرید!

زنان یا مردان؛ کدام بیشتر دچار آلزایمر می‌شوند؟

۷ توصیه راهگشا برای درمان‌های خانگی حساسیت در بهار

چه نوع ساختارهایی برای کسب و کارها وجود دارند؟

معرفی ۵ ماده غذایی خوشمزه و مفید بهاری

مسیر اقتصادی استارت‌آپ‌های ایران در سال ۱۴۰۳ چگونه رقم خورد؟/ روایتی تراژیک از غول‌های فناور ایرانی

چرا برخی زنان مکرر دچار عفونت قارچی می‌شوند؟

همه آ‌ن‌چه باید درباره سریال پایتخت ۷ بدانید

عکس/ تتوی تازه سردار آزمون غوغا کرد

پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در سفرهای نوروزی

اظهارات تندوتیز مهدی طارمی درباره قیمت دلار

رونق دوباره نوروز پس از ظهور ابومسلم خراسانی

پیشنهاد ۲ میلیون دلاری پرسپولیس به مهاجم سابق الهلال

عکس/ ادعای خبرنگار ایتالیایی درباره مشتریان مهدی طارمی

ماجرای بازگشت مهدی ترابی به پرسپولیس

عکس/ معماری بی‌نظیر خانه قاجاری سریال بانوی عمارت و قبله عالم

عکس/ برداشت ریالی از صرافی‌های ارز دیجیتال مسدود شد

فیلم/ مبارزه مدنی معترضان در استانبول

مصرف‌کنندگان بازندگان اصلی بازار خودرو در سال ۱۴۰۳

رکوردداران نوسان قیمت خودرو در سال ۱۴۰۳

عکس/ عذرخواهی بیرانوند از میلاد محمدی

عکس/ اولین تصاویر از جنگنده F-۴۷ ساخت شرکت بوئینگ

فیلم/ جان اف کندی چگونه ترور شد؟

عکس/ دستخط پزشکیان در بازدید سرزده از پلیس راهور

عکس/ علی دایی در سفر نوروزی به آمریکا

عکس/ موزه زمان قصری در زعفرانیه تهران!

عکس/ آرامگاه فردوسی در طوس مشهد تعطیل شد

افشاگری مطهری علیه کوچک زاده: روس‌تبار است

عکس/ مسیر رویایی و بهاری پیاده‌روی زنجان به گیلان

آمار تصادفات جاده‌ای در نوروز خونین شد

فیلم/ فروریختن سردر کاروانسرای تاریخی نطنز بر اثر زلزله

محلات قطب تولید گل در ایران

قیمت دلار برای بانک‌ها اعلام شد

بارندگی تهران و شهر‌های شمالی تا کی ادامه دارد؟

نخستین سهمیه بنزین سال جدید قابل برداشت شد

نرخ بیکاری ترکیه رکورد ۱۲ ساله را شکست

درآمد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی سینما‌ها در سال ۱۴۰۳

وام جدید مسکن در سال ۱۴۰۴ با اقساط عجیب

نحوه محاسبه اضافه کاری کارگران در سال ۱۴۰۴

تعیین تکلیف برای افزایش قیمت بنزین در سال آینده

عکس/ تصویری هوایی از زیبایی خاص خشک کردن انگور در ملایر

آیا خرید طلا از دوبی امارات منطقی است؟

عکس/ زیبایی مه صبحگاهی بهاری در جهان‌نما گلستان

عکس مظفرالدین شاه قاجار ۱۳۸ سال پیش بر روی پوستر ماشین تحریر آمریکایی

عکس/ بهرام بیضایی جوان در میانه دهه ۶۰

عکس/ کارت پستال تحریم نوروز ۷۱ سال پیش با تصویر محمد مصدق

عکس/ آتش بازی محمدرضا شجریان و اکبر عبدی ۴۰ سال پیش همراه با همایون

عکس/ تغییر چهره جذاب امیرحسین آرمان پای سفره هفت سین

عکس/ استوری جالب ستاره ترکیه‌ای تیم پرسپولیس از سفره هفت سین