تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

جزئیات جدید درباره واریز مبلغ همسان سازی بازنشستگان

امیر رهبر، فعال صندوق بازنشستگی نیرو‌های مسلح گفت: برخلاف قولی که از سوی سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح داده شده بود، مبلغ همسان‌سازیِ بازنشستگانی که کمتر از یک میلیون تومان می‌گرفتند، این ماه به بالای یک میلیون تومان نرسید.

همسان سازی بازنشستگان

اقتصاد۲۴- فعال صندوق بازنشستگی نیرو‌های مسلح گفت: برخلاف قولی که از سوی سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح داده شده بود، مبلغ همسان‌سازیِ بازنشستگانی که کمتر از یک میلیون تومان می‌گرفتند، این ماه به بالای یک میلیون تومان نرسید.

امیر رهبر، فعال صندوق بازنشستگی نیرو‌های مسلح گفت: برخلاف قولی که از سوی سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح داده شده بود، مبلغ همسان‌سازیِ بازنشستگانی که کمتر از یک میلیون تومان می‌گرفتند، این ماه به بالای یک میلیون تومان نرسید.

وی تاکید کرد: در جلسه با نمایندگان بازنشستگان نیرو‌های مسلح در تاریخ ۱۶ دی ماه، مصوب شد که در پایان دی ماه، دریافتی همسان‌سازی بازنشستگان به بالای یک میلیون تومن برسد که متاسفانه در این ماه، هیچ تغییری انجام نشده است.

امیر رهبر در ادامه افزود: تنها اتفاقی که در دریافتی این ماه بوجود آمده، پرداخت مابه‌التفاوت حق عائله‌مندی و اولاد فروردین ماه بازنشستگان است.

این فعال صندوق بازنشستگی نیرو‌های مسلح گفت: سوال ما این است که چرا مسئولان به وعده‌ای که در جلسات اعتراضی با بازنشستگان داده بودند، عمل نکردند؟! آیا مقصر، سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح است یا سازمان برنامه و بودجه؟

منبع: تجارت نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سرهنگ بازنشسته فراجا
0
0
سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
بنده ۲۰ میلیون حقوق میگیرم ۱۵ میلیون کمتر از شاغلین همطراز و تقریبا بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون کمتر از بهزادی نیا آیا این انصافه این عدالته !!!!!
فضل
1
0
سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
لعنت خدا کسانی با روح وروان بازنشستگان ۱۰ ماه بازی میکنند بنده بازنشسته لشگری هستم دیماه نه بحقوقم اضافه نشده تاز یک ملیون از اذرماه کمتر شده همه چیز خر تو خر علی می بخشه نقی نمذار گناه ما چیس جوانی مارا گذاشتیم حالا با نکبت با حقوق ۱۱م دریافتی اجاره نشین ۱۵ م اجار خانه میخان دین و دیانت داشته باشم مریصیگرفتاری نوه داماد عروس بریم خونه بابا بزرگ قالیباف بخاطر نوش از یخچال خالی خجالت میکشه من باید چکار کنم مسلمان
تقی اعلمی
0
0
چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
یک مشت حرف مفت آخر هر ماه ساتا در اطلاعیه میگه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار