تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
مشکل حقابه ایران از رود هیرمند چیست؟

آخرین جزئیات از مذاکره ایران و افغانستان درباره حق آبه هیرمند

معاون وزیر نیرو در خصوص آخرین جزئیات حق آبه هیرمند نکاتی را مطرح کرد.

آخرین جزئیات از مذاکره ایران و افغانستان درباره حق آبه هیرمند

اقتصاد۲۴- محمدجوانبخت درباره آخرین جزئیات از حق آبه هیرمند گفت: در خصوص بحث حق آبه هیرمند ما با کشور همسایه قرارداد داریم و پیوسته این موضوع به شکل مستمر پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: بخش فنی موضوع و بخش حقوقی مرتبط با موضوعات فنی، اندازه‌گیری‌ها و احجام آبی که باید وارد کشور شود مربوط به وزارت نیرو می‌شود وزارت نیرو با دقت و جزئیات این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون وزیر نیرو بیان کرد: طرف مقابل هم با پیگیری‌های ما این قول را داده است همراهی و کمک کند امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار