تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

جزئیات عجیب از کشف جسد دختر ۱۸ ساله در نوشهر

رییس هیات نجات غریق شهرستان نوشهر از کشف جسد دختر جوانی که ۱۰ روز قبل مفقود شده بود در آب‌های ساحلی این شهرستان خبر داد.

کشف جسد

اقتصاد۲۴- این دختر آخرین بار در محدوده ساحل پلاژ سیترا توسط شهروندان در این منطقه گردشگری نوشهر مشاهده شد که پس از روز‌ها جست‌و‌جو پیکر وی در محدوده اسکله بندر نوشهر یافت شد.

رییس هیات نجات غریق شهرستان نوشهر از کشف جسد دختر جوانی که ۱۰ روز قبل مفقود شده بود در آب‌های ساحلی این شهرستان خبر داد.

مجتبی شمس روز شنبه اظهار کرد: عصر روز گذشته -جمعه- پیکر دختری جوان در محدوده آب‌های ساحلی نوشهر در حوزه اسکله بندر این شهر پیدا شد.

وی ادامه داد: بر همین اساس جسد کشف شده به دستور مقام قضایی جهت احراز هویت و علت اصلی فوت و انجام آزمایش‌های تخصصی کالبدشکافی به سردخانه پزشکی قانونی نوشهر منتقل شد.

رییس هیات نجات غریق شهرستان نوشهر گفت: حدود ۱۰ روز قبل یک دختر جوان ۱۸ ساله دانش‌آموز اهل یکی از روستا‌های بخش کجور به یکباره مفقود شده بود.

وی توضیح داد: این دختر آخرین بار در محدوده ساحل پلاژ سیترا توسط شهروندان در این منطقه گردشگری نوشهر مشاهده شد که پس از روز‌ها جست‌و‌جو پیکر وی در محدوده اسکله بندر نوشهر یافت شد.

مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستان‌های محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا، از شاخص‌ترین شهرستان‌های مرکزی استان برای شنا کردن مسافران و گردشگران به شمار می‌روند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار