تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

سقوط بهمن در مرند جان یک نفر را گرفت + فیلم

میرعلی آقاسیدی اظهار کرد: دیروز جمعه به دنبال دریافت گزارش از مرکز عملیات امداد و نجات استان مبنی بر سقوط بهمن در مرند، تیم‌های امدادی و تجسس مرند سریع به منطقه اعزام و موفق به انتقال مصدوم و فوتی این سانحه شدند.

سقوط بهمن

اقتصاد۲۴- رئیس هیئت کوهنوردی آذربایجان شرقی خبر داد: در حادثه سقوط بهمن در قله «دانا قیران» شهرستان مرند یک زن جان خود را از دست داد و یک مرد هم مصدوم شد.

میرعلی آقاسیدی اظهار کرد: دیروز جمعه به دنبال دریافت گزارش از مرکز عملیات امداد و نجات استان مبنی بر سقوط بهمن در مرند، تیم‌های امدادی و تجسس مرند سریع به منطقه اعزام و موفق به انتقال مصدوم و فوتی این سانحه شدند.

وی گفت: این سانحه برای اعضای باشگاه فلک میشوی شهرستان مرند در منطقه داناقیران به وقوع پیوسته است.

رئیس هیئت کوهنوردی استان با تاکید مجدد بر ضرورت رعایت اصول ایمنی کوهنوردی به خصوص در زمستان این ضایعه را به جامعه کوهنوردی استان تسلیت گفت.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مرند هم گفت: براساس گزارش مسئول عملیات شهرستان مبنی به گیر افتادن چهار نفر در آبشار قره قوم روستای گلجار بلافاصله ۲ تیم امداد و نجات هلال احمر و ۲ تیم کوهنوردی شهرستان به منطقه اعزام شدند.

یحیی حق جو ادامه داد: به علت سخت گذر بودن منطقه پس از طی مسیری دشوار با عملیات پنج ساعته توانستند به کوهنوردان گرفتار شده دسترسی پیدا کنند. کوهنوردان حادثه دیده زوج یکدیگر بودند که متاسفانه زن فوت کرده بود و همسرش هم مصدوم شده است.

 

کد ویدیو
 

هیئت کوهنوردی آذربایجان شرقی دیروز با انتشار اخبار هواشناسی و پیش بینی سقوط بهمن در نواحی مرتفع و مستعد از ورزشکاران و کوهنوردان خواسته بود مراتب ایمنی صعود‌های زمستانی را رعایت کنند.

قله داناقیران به ارتفاع ۲۸۵۱ متر از سطح دریا در شهرستان مرند واقع شده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار