تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

بازداشت ۱۳ عضو فرقه بهائیت در اصفهان

با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه اصفهان، ۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت بازداشت شدند.

بازداشت ۱۳ عضو فرقه بهائیت در اصفهان

اقتصاد۲۴- سربازان گمنام امام زمان (عج) در اصفهان با رصد دقیق و اشرافیت موفق شدند در راستای حفظ تحکیم خانواده و اجرای قانون و جلوگیری از کودک‌آزاری، ۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت را که با هدف انحراف اعتقادی در بین کودکان و نوجوانان مسلمان فعالیت داشتند، دستگیر و تحویل مقام قضایی دهند.

بنا بر اعلام سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، این مبلغین فعال به‌صورت تشکیلاتی و سازمان یافته سبب ایجاد انحرافات اعتقادی و جذب مسلمانان به فرقه ضاله بهائیت از طریق برگزاری کلاس و فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان و با روش‌های هنری، موسیقی، نقاشی و... آموزه‌های این فرقه ضاله را آموزش می‌دادند.

تغییر سبک زندگی اسلامی از طریق بی‌بندباری، سگ‌گردانی، اختلاط میان دختران و پسران و ابتذال آنها از برنامه‌های سازمان یافته این افراد بوده است.

سربازان گمنام امام زمان (عج) از افرادی که به هر نحوی از فعالیت این فرقه به‌عنوان پیاده نظام رژیم صهیونیستی در کشورمان اطلاعاتی دارند، خواست گزارش مربوطه را با تلفن ۱۱۴ به شبکه ارتباطات مردمی سازمان اطلاعات سپاه ارسال کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار