تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

فراخوان برای تجمع در میدان پاستور

فراخوانی در فضای مجازی منتشر شده است که با نام تجمع قانونی و شرعی امت حزب الله جهت مقابله با پرچم های نفوذ دشمن در کشور.

تجمع در میدان پاستور

اقتصاد۲۴- فراخوانی در فضای مجازی با نام «تجمع قانونی و شرعی امت حزب الله جهت مقابله با پرچم‌های نفوذ دشمن در کشور» منتشر شده است.

محل برگزاری این تجمع در میدان پاستور است و قرار است مطالباتی مطرح شود. مطالباتی که در فراخوان آمده است، «عزل و محاکمه محمد جواد ظریف (معاون راهبردی رئیس جمهور)»، اعتراض به «ممانعت از ابلاغ مصوبه حجاب و اجرای قانون فعلی حجاب»، «عدم مذاکره با قاتل شهید سلیمانی و دشمن جمهوری اسلامی»، اعتراض به «ممانعت از اجرای وعده صادق ۳» و اعتراض به «مقابله با جبهه مقاومت اسلامی با تلاش برای تصویب اف‌ای تی اف» ذکر شده‌اند. آنها همچنین مدعی شده‌اند که تجمعشان در اعتراض به «کودتا علیه جمهوریت و اسلامیت نظام توسط نفوذی‌ها» خواهد بود. این تجمع بنا بود عصر شنبه برگزار شود.

در پوستر این فراخوان ذکر شده است که در تجمع با دست نوشته و تصاویر شهدا به صورت کفن پوش شرکت کنید.


بیشتر بخوانید: تجمع بازنشستگان در چند استان؛ همسان‌سازی اصلاح شود


پیش از این هم در ۲۱دی ماه، یک تجمع موتوری در اعتراض به ابلاغ و اجرا نشدن قانون حجاب برگزار شده بود. تجمعی دیگر از این جنس نیز، در اعتراض به رفع فیلترینگ واتس‌اپ و گوگل‌پلی برگزار شده بود.

گرچه در پوستر گفته شده که این تجمع قانونی و شرعی است، اما در خبرها، مطلبی مبنی بر اعطای مجوز از سوی وزارت کشور منتشر نشده است.

فراخوان برای تجمع در میدان پاستور

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار