تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳

واشنگتن برای اولین بار از انتقاد از کارنامه حقوق بشری ایران خودداری کرد

ایالات متحده آمریکا در جریان چهل و هشتمین نشست بررسی دوره‌ای جهانی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، برای اولین بار از انتقاد از کارنامه حقوق بشری جمهوری اسلامی خودداری کرد. این اقدام بی‌سابقه از سوی فعالان حقوق بشر بسیار مهم و به‌عنوان نشانه‌ای از بی‌توجهی دولت جدید آمریکاست.

ایالات متحده آمریکا

اقتصاد۲۴-در حالی که ایران از سوی ایالات متحده مورد انتقاد قرار نگرفت، دیگر کشور‌های عضو مانند بریتانیا، سوئد، سوئیس و پاراگوئه ایران را محکوم کردند.

ایالات متحده آمریکا در جریان چهل و هشتمین نشست بررسی دوره‌ای جهانی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، برای اولین بار از انتقاد از کارنامه حقوق بشری جمهوری اسلامی خودداری کرد.

این اقدام بی‌سابقه از سوی فعالان حقوق بشر بسیار مهم و به‌عنوان نشانه‌ای از بی‌توجهی دولت جدید آمریکاست.

بر اساس سوابق ثبت‌شده، ایالات متحده از سال ۲۰۱۰ همواره با انتقاد از نقض حقوق بشر در ایران، توصیه‌هایی ارائه داده بود، اما امسال از انجام چنین کاری خودداری کرد.

در حالی که ایران از سوی ایالات متحده مورد انتقاد قرار نگرفت، دیگر کشور‌های عضو مانند بریتانیا، سوئد، سوئیس و پاراگوئه ایران را محکوم کردند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار