تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

معامله ۱۷۴ کیلوگرم زعفران نگین در بورس کالا

خلاصه معاملات بازار زعفران در روز ۸ بهمن ۱۴۰۳ به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق صندوق نشان می‌دهد که در این روز معادل ۱۷۴ کیلوگرم زعفران نگین در قراردادهای آتی بورس کالا معامله شد.

معادل ۱۷۴ کیلوگرم زعفران نگین در بورس کالا دادوستد شد

اقتصاد۲۴- خلاصه معاملات بازار زعفران در روز ۸ بهمن ۱۴۰۳ به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق صندوق نشان می‌دهد که در این روز معادل ۱۷۴ کیلوگرم زعفران نگین در قراردادهای آتی بورس کالا معامله شد.

در روز ۸ بهمن در قراردادهای آتی زعفران شاهد افزایش موقعیت تعهدی باز در سر رسید تیر بودیم که در مجموع منجر به افزایش ۱۸۳ موقعیت در نماد زعفران نگین شد.

در صندوق های مبتنی بر زعفران نیز ارزش معاملات در مجموع حدود ۱۸۴ میلیارد تومان بود. همچنین ارزش گواهی های زعفران نیز حدود ۳۲ میلیارد تومان بود که بیش از ۷۴ درصد آن مربوط به نمادهای جدید زعفران بود.

میزان مشارکت فعالان حقیقی در حجم معاملات صندوق سحرخیز، در خرید ۹۶ درصد و در فروش نزدیک به ۹۵ درصد بود. این مشارکت برای صندوق نهال نیز برای خرید و فروش به ترتیب ۸۹ و ۹۳ درصد بود.

معادل ۱۷۴ کیلوگرم زعفران نگین در بورس کالا دادوستد شد

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار