تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
دستاورد بانک تجارت از ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودروی تهران:

انعقاد دو تفاهمنامه همکاری و رایزنی موثر با چندین شرکت خودرو‌ساز

امضای تفاهمنامه همکاری و رایزنی با چندین شرکت معتبر خودروساز داخلی ماحصل اقدامات بانک تجارت در جریان برگزاری ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودروی تهران بود.

انعقاد دو تفاهمنامه همکاری و رایزنی موثر با چندین شرکت خودرو‌ساز

اقتصاد ۲۴-  مدیرعامل بانک تجارت روز جمعه ۱۲ بهمن‌ماه در آخرین روز برگزاری نمایشگاه خودروی تهران همراه با حمیدرضا شریفیان "نایب‌رییس هیات‌مدیره" این بانک ضمن بازدید پنج ساعته از نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران و صنایع وابسته در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب، با مدیران عامل چندین شرکت خودروساز دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار با حضور در غرفه هلدینگ ماموت بر آمادگی بانک تجارت برای تعامل بیش‌از پیش با این مشتری ارزنده بانک و هلدینگ خوشنام کشور تاکید کرد.

در جریان حضور مدیرعامل بانک تجارت در سالن نمایشگاه هلدینگ ماموت همچنین دو تفاهمنامه همکاری مشترک با موضوع ارتقاء و گسترش سطح همکاری‌های متقابل از طریق ارائه خدمات مالی و بانکی بین این بانک و گروه شرکت‌های زیرمجموعه ماموت به امضای دکتر اخلاقی و محمد مومنی و مهیار عسگریان مدیران عامل این شرکت‌ها رسید.

دکتر اخلاقی در ادامه با حضور در غرفه شرکت‌های دیارخودرو، فرداموتور و شتابران‌خودرو با مدیران عامل این شرکت‌ها دیدار و خدمات و راهکار‌های نوین بانک تجارت برای تامین مالی صنعت خودروی کشور را تشریح کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار