تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

راز دردناک مرگ کودک ۷ ساله فاش شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: عاملان قتل دختربچه ۷ ساله به اسم نازگل که سال گذشته در یکی از مناطق روستایی اصفهان مفقود و به قتل رسیده بود دستگیر و به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

قتل کودک

اقتصاد۲۴- سردار محمدرضا هاشمی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اواسط اسفند ماه سال گذشته به دنبال دریافت خبر مفقودی دختربچه ۷ ساله به اسم نازگل در یکی از مناطق روستایی اصفهان اقدامات تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی برای یافتن وی آغاز شد.

وی با اشاره به کشف جسد نازگل افزود: در این خصوص تیمی زبده از کارآگاهان پلیس آگاهی مرکز استان با بررسی همه جانبه، مادر و دایی مقتول را به عنوان ۲ مظنون اصلی این پرونده دستگیر که در تحقیقات به عمل آمده به بزه ارتکابی اعتراف و برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: پس از این جنایت متأسفانه برخی افراد سودجو و فرصت طلب با جوسازی رسانه‌ای سعی در انتساب قتل به اتباع بیگانه داشتند که با توجه با دستگیری عاملان قتل، نقش داشتن اتباع بیگانه در قتل نازگل به اثبات نرسید.

منبع: مهر
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
شنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۴
خیلی ناراحت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار