تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
الان خانه بخریم یا نخریم؟

پیش‌بینی مهم یک انبوه‌ساز از قیمت مسکن بعد از عید ۱۴۰۴

رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران درباره رکود تورمی بازار مسکن گفت: یکسالی هست که مسکن در حالت رکود تورمی قرار دارد. اینکه گفته می‌شود مسکن در پایین‌ترین قیمت خود قرار دارد را قبول ندارم، چون متوسط قیمت در تهران به ۹۰ میلیون تومان در ازای هر متر رسیده است.

پیش‌بینی مهم یک انبوه‌ساز از قیمت مسکن بعد از عید ۱۴۰۴

اقتصاد۲۴-زمزمه‌هایی از بابت گرانی مسکن در سال آینده شنیده می‌شود. فعالان این حوزه مدعی‌اند که قیمت مسکن در پایین‌ترین حالت قرار دارد و جهش مسکن در پیش است. اگرچه برخی نیز مدعی‌اند که قیمت مسکن در دو سال اخیر درگیر رکود بوده و تا زمانی که سرمایه‌های حبس شده در بازار طلا و ارز به بازار مسکن سرازیر نشود، وضعیت به همین شکل خواهد بود.

ایرج رهبر، رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران درباره رکود تورمی بازار مسکن گفت: یکسالی هست که مسکن در حالت رکود تورمی قرار دارد. اینکه گفته می‌شود مسکن در پایین‌ترین قیمت خود قرار دارد را قبول ندارم، چون متوسط قیمت در تهران به ۹۰ میلیون تومان در ازای هر متر رسیده است. تداوم رکود بازار مسکن بستگی به وضعیت اقتصادی کشور دارد. مسکن یک عامل بسیار تعیین‌کننده در اقتصاد است؛ سهم بزرگ ۳۰ درصدی مسکن در اقتصاد کشور باعث این تعیین کنندگی شده است. هروقت تعادل بین قدرت خرید مردم و قیمت مسکن از بین برود، رکود شدت می‌گیرد. رکود بازار مسکن باعث شده قیمت مسکن افزایش نداشته باشد.

وی درباره هزینه ساخت هزینه ساخت مسکن بیان کرد: هزینه‌ی ساخت مسکن محل سؤال است. برخی می‌گویند شما که متری ۳۰ میلیون هزینه ساخت دارید چرا قیمت‌ها متری ۹۰ میلیون است؟ الان قیمت زمین از خود خانه بیشتر است. مثلا در برخی از نقاط تهران قیمت زمین متری ۶۰۰ میلیون هم داریم به همین خاطر نمی‌توان هزینه‌ی ساخت را بدون قیمت زمین درنظر گرفت.

وی در رابطه با احتمال گرانی خانه بعد از عید اظهار داشت: اینکه می‌گویند بعد از عید خانه گران می‌شود صرفاً یک حدس است. اگر توان خرید مردم با قیمت فروش همراه نباشد، رکود تداوم دارد. اینکه برخی از افراد خانه‌ی لاکچری و گران می‌خرند را نباید در نظر گرفت. تهاتر در ساخت و ساز هم شدت گرفته است. مثلاً طرف آسانسور یک مجموعه را می‌گذارد، به جایش خانه می‌گیرد.

رهبر درباره حبس سرمایه در بازار طلا و ارز گفت: مردم این روز‌ها سعی می‌کنند ارزش پولشان را حفظ کنند به همین خاطر نقدینگی به سمت بازار طلا و دلار رفته است. عده کمی هستند که به برای حفظ ارزش پول به سمت مسکن می‌آیند. کسانی‌که از علم نوسانات اطلاع داشته باشند، به سراغ ارز و طلا می‌روند. برخی از مردم هم پولشان به خرید مسکن نمی‌رسد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی قیمت دلار امروز ۸ مرداد ۱۴۰۴/ شرط مهم برای کاهش قیمت دلار

مرگ دلخراش سه کودک براثر انفجار در مرند+ عکس

فیلم/ تغییر چهره شوکه کننده بهاره رهنما در یک جشنواره

تهران شهر بی‌خانمان‌های متحرک؛ رانندگانی که در پرایدشان زندگی می‌کنند

فیلم/ جزئیاتی دقیق از لحظه انفجار خانه و ترور شهید طهرانچی

عکس دیده نشده و کمیاب از شهیدان حاج قاسم سلیمانی و فواد شکر در بیروت

اظهارات سفیر ایران در تونس درباره وعده صادق ۴

دستور دادستانی به سایپا

فیلم/ مکالمه بامزه ایرج طهماسب با پسر بهرام رادان

دولت فردا احتمالاً تعطیلی یک‌هفته‌ای اعلام می‌کند

عکس/ ژست صمیمی بهنام بانی با آل پاچینو با استایل گنگ

فیلم/ لحظات تکان دهنده از شادی یک خانواده در غزه برای یک کیسه آرد

فردا در این استان صدای انفجار شنیده می‌شود

فیلم/ عراقچی: هنوز چیز خاصی در مورد مذاکرات تنظیم نشده

محکومیت عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق

عکس/ کیلیان امباپه شماره ۱۰ جدید رئال مادرید

عکس/ المیرا شریفی مقدم و شهربانو منصوریان در دیدار با رهبری

وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان واریز شد!

عکس/ زینب و نرجس سلیمانی در دیدار با رهبری

تونل توحید امشب هم مسدود می‌شود

عکس/ بنز متفاوت شهرداری در تهران جلب توجه کرد

هزینه خاموشی‌های مکرر بر دوش دکل‌های ارتباطی؛ ارتباطات در سایت ناترازی‌ها

ساعات کاری ادارات این استان کاهش یافت

عکس/ محسن افشانی و جواد قارایی در دیدار امروز با رهبری

تیم والیبال نوجوانان ایران، مغلوب ایتالیا شد

اینفوگرافی/ گزیده بیانات رهبری در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه

عکس/ حضور آزیتا ترکاشوند و بهمن دان در دیدار امروز با رهبری

عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود

افزایش صادرات برنج پاکستان به ایران

قیمت گوشت خورشتی به کیلویی ۱.۵ میلیون رسید

فیلم/ پادشاه عربستان پس از مدت‌ها غیبت آفتابی شد

واکنش تند وزیر ورزش به تصمیم پرسپولیس و استقلال

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

بازداشت عوامل حمله به سرنشینان خودرو در ساری

نامگذاری ۹ معبر تهران به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه

خبر مهم درباره استرداد لایحه جنجالی فضای مجازی

شرط پرداخت کالابرگ الکترونیک مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد

فیلم/ جزییات انهدام باند مخوف مامور قلابی در تهران

عکس/ استایل شیک همسر علیرام نورایی در کافه‌ای لوکس با اکسسوری‌های خاص

این غذاها شما را لاغر می‌کند

فیلم/ حمایت تمام قد بازیگر زخم کاری از مردم غزه

بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه با حضور رهبری

فیلم/ لوکیشن منزل رحمان در سریال خاطره‌انگیز سه در چهار

مواد غذایی مضر برای مبتلایان به فشارخون بالا

ساخت ۱۲۱ مدرسه در نقاط محروم کشور توسط میهن

عکس/ سخنرانی قالیباف در نشست پایبندی به حقوق بین‌الملل در ژنو

عکس/ علی صادقی و اجل معلق در یک قاب قرار گرفتند!

کارت هدیه ۵۰۰ هزار تومانی برای قهرمان ایران!

بورس تهران قفل در صف فروش