تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

اسرائیل حماس را تهدید کرد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بدون توجه به عدم پایبندی تل‌آویو به مفاد توافق با مقاومت فلسطین، تهدید کرد که اگر جنبش حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، این رژیم جنگ در غزه را از سر می‌گیرد.

اسرائیل حماس را تهدید کرد

اقتصاد۲۴- «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به سفرای اروپایی اطلاع داد که اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند این رژیم جنگ در غزه را از سر می‌گیرد.

او گفت: ما آماده احتمال حمله حماس علیه اسرائیل هستیم.

پیش از این «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود: اگر حماس اسیران ما را تا ظهر شنبه آزاد نکند، آتش‌بس متوقف خواهد شد و به نحوی شدید به جنگ باز می‌گردیم. ما از موضع دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و دیدگاه تحول‌گرای او در مورد غزه استقبال کردیم.

پس از آنکه جنبش حماس در اعتراض به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس، از به تعویق افتادن تحویل اسیران صهیونیست خبر داد، نتانیاهو سه شنبه رسما توقف مذاکرات مرحله دوم توافق تبادل اسیران را اعلام کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار