تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

انتصاب سرپرست جدید شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش

با حکم مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، سید معین هاشمی به عنوان سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش و عضو هیئت مدیره این شرکت منصوب شد.

انتصاب سرپرست جدید شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش

اقتصاد ۲۴- محمد کبیری مدیرعامل این سازمان، طی حکمی سید معین هاشمی را به‌عنوان سرپرست جدید شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش منصوب کرد.

هاشمی دارای مدرک کارشناسی ارشد کارآفرینی از دانشگاه تهران و از مدیران باسابقه در حوزه اقتصادی و مدیریتی است. او پیش از این، مدیرکل دفتر توانمندسازی، اصلاح ساختار و امور شرکت‌های سازمان خصوصی‌سازی کشور بوده و تجربیات گسترده‌ای در حوزه سرمایه‌گذاری، اصلاح ساختار اقتصادی و مدیریت شرکت‌های بزرگ دارد.

در کارنامه مدیریتی وی، مدیرکلی تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عضویت در کارگروه ملی تعیین تکلیف تعاونی‌های مشکل‌دار، نمایندگی وزیر در انجمن مرکزی نظارت بر انتخابات تعاونی‌ها و اتاق‌های تعاون، نمایندگی وزیر در هیأت ماده ۹ پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی، ریاست کارگروه مشورتی معاونت تعاون و مشاور اقتصادی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیده می‌شود. همچنین، مدیریت تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان و معاونت مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان از دیگر مسئولیت‌های وی بوده است.

هاشمی علاوه بر سوابق اجرایی، در حوزه علمی و پژوهشی نیز فعالیت‌های گسترده‌ای داشته و دارای مقالات و پژوهش‌های متعددی در زمینه توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار