تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۳

سخنگوی پ‌ک‌ک: به شرط آزادی اوجالان حاضر به پذیرش روند سیاسی برای خلع سلاح هستیم

سخنگوی حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) گفته است که پ‌ک‌ک به طور مشروط حاضر است ابتکار عمل عبدالله اوجالان برای آغاز روندی سیاسی در جهت صلح با دولت ترکیه را بپذیرد. این موضع پ‌ک‌ک در حالی ابراز می‌شود که انتظار می‌رود روز شنبه عبدالله اوجالان پیامی بدهد و خواهان پایان مبارزه مسلحانه، خلع سلاح و تبدیل پ‌ک‌ک به یک حزب سیاسی در ترکیه بشود.

آزادی اوجالان

اقتصاد۲۴- سخنگوی حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) گفته است که پ‌ک‌ک به طور مشروط حاضر است ابتکار عمل عبدالله اوجالان برای آغاز روندی سیاسی در جهت صلح با دولت ترکیه را بپذیرد.

زاگرس هیوا، سخنگوی پ‌ک‌ک گفت شرط آنها این است که «عبدالله اوجالان آزاد شود، امکان فعالیت آزادانه را داشته باشد و تضمین‎‌هایی درباره سلامت و امنیت او داده شود تا بتواند شخصا موضوع را از میدان خشونت و درگیری به حوزه قضایی و سیاسی هدایت کند.»

این موضع پ‌ک‌ک در حالی ابراز می‌شود که انتظار می‌رود روز شنبه عبدالله اوجالان پیامی بدهد و خواهان پایان مبارزه مسلحانه، خلع سلاح و تبدیل پ‌ک‌ک به یک حزب سیاسی در ترکیه بشود.

اوجالان ۲۶ سال پیش دستگیر شد و از آن زمان تحت شرایط امنیتی شدید در زندانی در جزیره امرالی ترکیه نگهداری می‌شود.

به تازگی دولت ترکیه اجازه داد که دو سیاستمدار از حزب نزدیک به کرد‌های ترکیه در زندان با اوجالان دیدار کنند.

رهبر حزب حرکت ملی که یک حزب دست راستی و متحد اصلی حزب رجب طیب اردوغان است نیز چندی پیش نسبت به روند سیاسی با پ‌ک‌ک چراغ سبز نشان داد و بر همین مبنا برخی در ترکیه امید دارند که بعد از چند دهه این مناقشه حل شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار