تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

پایان ماه فشرده و ترسناک برای پرسپولیس و هوادارش

پرسپولیس بعد از تعطیلات نیم فصل یک ماه بسیار سخت را پیش روی خود داشت که در نهایت با خشم و اندوه هواداران به پایان رسید.

پایان ماه فشرده و ترسناک برای پرسپولیس و هوادارش

اقتصاد۲۴- هواداران پرسپولیس اندوه و عصبانیت خود از سومین شکست متوالی به سپاهان و کنار رفتن از جام حذفی را به فراموشی سپرده بودند تا پشت تیم‌شان برای صعود به دور حذفی لیگ نخبگان آسیا باشند. فرمت جدید رقابت‌های آسیایی با توجه به صعود ۸ تیم از ۱۲ تیم فرصت زیادی را به نمایندگان ایران داد تا صعود بی دردسری را تجربه کنند، اما شکست‌ها و تساوی‌های استقلال و پرسپولیس کار را به جایی رساند که سرنوشت آنها در گرو حذف دیگری باشد.

پرسپولیس فصل گذشته به قهرمانی دراماتیکی در دقایق پایانی لیگ دست پیدا کرد، اما ستون‌های تیم قهرمان حفظ نشدند و با آمدن گاریدو به جای اوسمار تفکراتی که با این تیم سازگاری داشته باشد شکل نگرفت. هواداران از تابستان به روند باشگاه اعتراض داشتند و این خشم پس از ماه‌ها در بازی النصر با شعار‌های دسته جمعی علیه مدیریت و بازیکنان خودش را نشان داد.

پرسپولیس بعد از اخراج گاریدو هفته‌های زیادی را در انتظار انتخاب سرمربی جدید سپری کرد و در نهایت حضور اسماعیل کارتال در کوران مسابقات نتوانست موفقیت‌های بزرگی را در زمان کوتاه به ارمغان بیاورد. سرخ‌ها بعد از شکست در سوپرجام و جام حذفی در آستانه حذف از لیگ نخبگان هم قرار گرفته‌اند

پرسپولیس در ماه ترسناک خود با شروع دوباره مسابقات ابتدا در اراک سوپرجام را به سپاهان با شکست یک بر صفر واگذار کرد. مقابل ذوب آهن به تساوی بدون گل رضایت داد و در بازی حساس برابر تراکتور در آخرین روز سرمربیگری موقت کریم باقری به پیروزی بزرگ دو بر صفر رسید.

روز جنجالی آزادی تنها لبخند بزرگ پرسپولیس در بهمن ماه بود که البته با اتفاقات حاشیه‌ای و آسیب دیدگی شدید و جبران ناپذیر تعدادی از هواداران، این بازی هم تلخ کامی‌های خاصش را داشت. سرخ‌ها سپس سکان هدایت‌شان را به اسماعیل کارتال سپردند و در اولین گام در دقایق پایانی در اهواز برد یک بر صفرشان را با تساوی یک-یک عوض کردند. باخت چهار گله و تحقیر آمیز در ریاض برابر الهلال بازهم پرسپولیس را دچار اندوه فراوانی کرد و این تیم را در آستانه حذف از آسیا قرار داد. 


بیشتر بخوانید:کارتال: در برابر النصر خوب بازی کردیم


پرسپولیس دومین برد خود در این ماه سخت را برابر گل گهر با تک گل سردار دورسون جشن گرفت تا با روحیه بهتری آماده جام حذفی بشود. اما جام حذفی هم یک زخم تازه برای هواداران پرسپولیس بود و آنها در ورزشگاه نقش جهان پیروزی دو بر یک خود را با باخت سه بر دو عوض کردند. پرسپولیس می‌توانست در روز با شکوه ورزشگاه آزادی النصری که ستاره‌هایش را در ترکیب اصلی نداشت شکست بدهد و با جشن بزرگ صعود حال و هوایی متفاوت را تجربه کند، اما در نهایت قاب‌های حسرت، اندوه و خشم هواداران از این بازی به یادگار ماند.

پرسپولیس در یک ماه گذشته و سخت خود سه شکست، سه تساوی و تنها دو پیروزی را تجربه کرد. تیم که همین دو فصل پیش سه گانه گرفته بود حالا به نظر پی‌رسد یک افت محسوس را تجربه کرده و می‌توان گفت تنها لیگ برتر برای‌شان باقی مانده است. باید دید اسماعیل کارتال که در شروع راهش شرایط سختی را تجربه کرده در ادامه فصل چه روندی در تیم خواهد داشت.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تنش تازه در اقتصاد انحصاری؛ جدال ایران‌ خودرو با دولت بر سر قیمت/ افزایش خودسرانه قیمت، مصداق گران‌فروشی است/ اول مظلوم‌نمایی کردند الان شاخ و شانه می‌کشند!

بررسی قیمت آپارتمان‌های فروشی در شهرک اکباتان

فرمول جدید محاسبه مهریه به نرخ روز + جدول

فیلم/ غارت فروشگاه‌های پوشاک در ناآرامی‌های لس‌آنجلس

تمدید قطعی قرارداد کاپیتان اول پرسپولیس

فیلم/ توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره قتل الهه حسین نژاد

ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل کره شمالی

فیلم/ حمله رسایی به مدنی زاده با کلیدواژه ظریف

تصمیم مهم پرسپولیس درباره آینده امید عالیشاه

دستگیری عامل آتش سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی

تیوی بیفوما در آستانه قطع همکاری با پرسپولیس!

چه کسانی در تهران خانه‌های دلاری اجاره می‌کنند؟

پیام مهم فرمانده کل ارتش به وزیر اطلاعات

واکنش گروسی به خیال‌بافی اسرائیل برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران

عکس/ اولین واکنش اندی به خبر بازداشتش در آمریکا

فیلم/ لحظه ترور قاضی احسان باقری در شیراز

فیلم/ اعتراضات لس‌آنجلس به ایالت تگزاس هم کشیده شد

پیش‌بینی تازه از روند قیمت طلا در روز‌های پیش‌رو

عکس/ واکنش وحید اشتری به بازداشت پسر و عروس صدیقی

اعترافات تکان دهنده قاتل قهرمان مچ اندازی

رسوایی برابری جنسی اشتغال برای زنان ایرانی/ ایران در قعر جدول جهانی برابری جنسی در مساله کار زنان

قیمت دلار، تتر و درهم در محدوده‌های تازه

ماجرای صدیقی و باغ ازگل از دعوت به تقوای الهی تا تله عدالت/ ترازوی عدالت در برابر پرونده پرحاشیه برای واعظ جمعه

آیا ماشه آماده شلیک در کمین ایران است؟

تلاش شهرداری زاکانی برای بستن خانه اندیشمندان

فیلم/ آتش‌سوزی یک کشتی باری در سواحل هند

پیشنهاد‌های متناقض ترامپ برای ایران

کنسرسیوم هسته‌ای، فریب جدید یا راه‌حل واقع بینانه برای تهران و واشنگتن/ پیشنهاد جزیره خلیج فارس برای غنی‌سازی

این قاتل فراری را شناسایی کنید+ عکس

دردسر‌های والدین و چاله فرزندان پیش پای پدران/ آقازاده‌هایی که از اول انقلاب تا امروز بازداشت شدند

یک خبر مهم درباره توافق ایران و آمریکا

مساله صنایع دستی و دست‌های زخمی

برگزاری حراج شمش طلا در مرکز مبادله امروز

مطالبه کنارگیری کاظم صدیقی پس از افشای پرونده باغ ازگل

قیمت طلا در گرو مذاکرات ایران و آمریکا

اندی در لس آنجلس بازداشت شد

حمایت ۳۶روزه بورس شکست

سیگنال خطرناک خودروساز‌ها به بازار آزاد

ترمز قیمت خودرو کشیده شد+ جدول

بورس با مدنی زاده به کدام‌سو حرکت می‌کند؟

درخواست افزایش قیمت سایپا همزمان با اعلام سودآوری

چرا بورس سقوط کرد؟

فیلم/ آتش‌سوزی بیمارستانی در خیابان ولی‌عصر تهران

واریزی مهم دولت برای مردم در آستانه عید غدیر + جزئیات

۳۹ درصد فارغ التحصیلان بیکار هستند

قیمت‌گذاری نان به بحران دولت تبدیل شده است؟

زمان واریز معوقات بازنشستگان تغییر کرد

زمان واریز کالابرگ الکترونیک مرحله سوم اعلام شد؟

زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد؟

اظهارات دوپهلوی ترامپ همچنان ادامه دارد