تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

ماتزاری استقلال را دور زد

مذاکرات باشگاه استقلال با ماتزاری به نتیجه نرسید تا حضور سرمربی ایتالیایی در تهران منتفی شود.

حضور ماتزاری در استقلال منتفی شد

اقتصاد۲۴- بعد از جدایی پیتسو موسیمانه از استقلال، این باشگاه سهراب بختیاری‌زاده را به عنوان سرمربی موقت انتخاب کرد تا بنا بر گفته مدیران باشگاه با یک سرمربی خارجی برای ادامه فصل به توافق برسد. بر این اساس باشگاه استقلال به سراغ چند مربی خارجی رفت که از آن میان نام والتر ماتزاری، سرمربی نام‌آشنای ایتالیایی بیش از سایرین مطرح شد و حتی نمایندگان ایت مربی به تهران سفر کردند تا امکانات باشگاه استقلال را بررسی کنند.

استقلال دیروز موفق شد با برتری مقابل الریان قطر به دور حذفی لیگ نخبگان آسیا صعود کند و این در حالی است که از این باشگاه خبر می‌رسد مذاکرات با ماتزاری به نتیجه نرسیده و باید حضور این سرمربی ایتالیایی را در تهران و روی نیمکت استقلال منتفی دانست.

حالا استقلال به دنبال مربی خارجی دیگری خواهد رفت و باید دید آیا تا زمانی که مربی جدیدی پیدا کند، با سهراب بختیاری‌زاده ادامه خواهد داد یا خیر؟

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار