تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه جدید تاثیر معدل در کنکور کی اجرایی می‌شود؟

نوید ادهم با بیان اینکه این نظر کارشناسی‌تر و زمینه اجرایی بیشتری دارد گفت: طبق تحلیل کارشناسی مصوبه جدید به نفع دانش آموزان و به نفع نظام آموزشی است.

تاثیر معدل در کنکور

اقتصاد۲۴-  عضو صاحب نظر شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه طبق تحلیل کارشناسی، مصوبه جدید تاثیر معدل در کنکور به نفع دانش‌آموزان و به نفع نظام آموزشی است گفت: باید به موضوع دو جانبه نگاه کنیم یعنی هم دانش آموزان و هم اهداف نظام آموزشی مورد توجه باشد.

مهدی نوید ادهم، درباره مصوبه تاثیر معدل در کنکور گفت: این مصوبه فراز و فرود فراوانی داشت، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که سپس جزئیات آن به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد.

وی با بیان اینکه این مصوبه مخالفان و موافقان زیادی به همراه داشت افزود: مقداری ابعاد کار کاملاً دقیق و کارشناسی دیده نشده بود. امکانات اجرایی کاملاً بررسی نشده بود و دانش‌آموزان و خانواده‌ها با مشکلاتی رو‌به‌رو بودند.

عضو صاحب نظر شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در آخرین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش راجع به درس‌ها بحث شد ادامه داد: بعد از دو سه جلسه کارشناسی دقیق، به عنوان یک مرکز تخصصی قرار شد سابقه تحصیلی پایه دهم حذف و نمرات پایه دهم در پذیرش کنکور ملحوظ نشود، همچنین پایه یازدهم ۶ درس امتحان گرفته شود (۴ درس عمومی و سه درس تخصصی) و پایه دوازدهم مانند سنوات قبل باشد.

نوید ادهم با بیان اینکه این نظر کارشناسی‌تر و زمینه اجرایی بیشتری دارد گفت: طبق تحلیل کارشناسی مصوبه جدید به نفع دانش آموزان و به نفع نظام آموزشی است. به طور طبیعی ممکن است دانش آموزی اعتراض داشته، اما در مجموع هم اهداف نظام آموزشی باید در نظر گرفته شود و هم صلاحدید نظام آموزشی و صلاحدید دانش آموز مورد نظر باشد.

وی با بیان اینکه باید به موضوع دو جانبه نگاه کنیم یعنی هم به دانش آموزان و هم به اهداف نظام آموزشی توجه شود افزود: طبق صحبت شورای عالی آموزش و پرورش، زمان اجرا مصوبه در دست شورای عالی انقلاب فرهنگی است و به نظر من نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرای مصوبه در سال ۱۴۰۴ مثبت باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار