
اقتصاد۲۴- تیمهای فوتبال استقلال تهران و النصر عربستان در دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای لیگ نخبگان آسیا، امروز دوشنبه ۱۳ اسفند از ساعت ۱۹:۳۰ در حضور بیش از ۷۵ هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
سیدحسین حسینی، روزبه چشمی، محمدرضا آزادی (۴۶ کوجو)، رامین رضائیان، دیدیه اندونگ، صالح حردانی، آرمین سهرابیان، رافائل سیلوا، مهران احمدی (۷۰ ماشاریپوف)، آرش رضاوند و علیرضا کوشکی.
در شرایطی که انتظار میرفت استقلال با حضور و حمایت پرتعداد هوادارانش شروع تهاجمی برابر حریف داشته باشد، این النصر بود که در دقایق ابتدایی در زمین استقلال خیمه زده بود و حملات پرتعدادی را هم روی دروازه سیدحسین حسینی طراحی کردند که در دو مورد توپ با اختلاف نزدیکی از کنار دروازه به بیرون رفت.
شاگردان بوژوویچ که در دقایق ابتدایی تحت تاثیر پاسهای کوتاه و پرتعداد النصر قرار گرفته بودند و برابر تماشاگرانشان شوکه شده بودند، بعد از ۱۰ دقیقه کمی از فشار خارج شدند و حملاتی را روی دروازه حریف پی ریزی کردند که در یک مورد شوت مهران احمدی از کنار دروازه النصر به بیرون رفت.
در دقیقه ۲۱ النصریها در یک ضد حمله تا آستانه باز کردن دروازه استقلال پیش رفتند و در شرایطی که مهاجم این تیم تک به تک بود سیدحسین حسینی مقابل او ایستاد و توپ را برگرداند، اما توپ به آیمن یحیی درون محوطه جریمه رسید که ضربه محکم این بازیکن را روزبه چشمی با سر از روی خط دروازه برگرداند تا بهترین موقعیت بازی تبدیل به گل اول النصر نشود. چشمی توپ را شبیه به مهدی پاشازاده در دیدار ایران و استرالیا دفع کرد و اجازه نداد دروازه باز شود.
با گذشت ۲۵ دقیقه از بازی استقلال همان تیمی شد که انتظار میرفت از ابتدای بازی باشد. این تیم که برای این بازی از وجود دو بازیکن جوان و آینده دار یعنی علیرضا کوشکی و مهران احمدی سود میبرد، در این دقایق با حرکت این دو از چپ و راست دروازه النصر را به شدت تهدید کرد و آبیها فرصت باز کردن دروازه زردپوشان را داشتند، اما شوت محکم صالح حردانی را بنتو دفع کرد تا دروازهها همچنان بسته بماند.
در وقتهای اضافه نیمه اول و در یک ضد حمله النصر تا باز کردن دروازه استقلال پیش رفت، اما مانه دروازه خالی از دروازه بان را کج دید و توپ را به بیرون زد. در این دقیقه، سیدحسین حسینی برای مهار توپ بلند ارسالی تا نزدیک خط محوطه جریمه پیش آمد، اما برخورد او با سادیو مانه باعث شد توپ از دستش جلوی پای بازیکن حریف بیفتد، اما مانه در شرایطی که دروازه کاملا خالی بود توپ را به تور کنار دروازه زد تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد. گل نکردن این موقعیت از سادیو مانه که سابقه بازی در لیورپول و بایرن مونیخ را دارد بسیار عجیب و یک هدیه عالی برای آبی پوشان بود.
بیشتر بخوانید: اعلام ترکیب اصلی استقلال و النصر
آبی پوشان در نیمه دوم شروع بسیار خوبی داشتند و در ۱۰ دقیقه ابتدایی این نیمه برعکس نیمه نخست دروازه النصر را با خطر جدی مواجه کردند. در دقیقه پنجم وقت دوم ارسال از چپ درون محوطه جریمه النصر با ضربه سر خطرناک و محکم رامین رضاییان همراه شد که توپ این بازیکن با اختلاف بسیار اندکی از کنار تیر عمودی دروازه به بیرون رفت. استقلال در نیمه دوم بسیار هجومی و عالی ظاهر شد.
در دقیقه ۵۸ النصر یکی از بهترین موقعیت خود برای گلزنی را به دست آورد و در شرایطی که مهاجم این تیم قصد داشت توپ را از بالای دستان سیدحسین حسینی وارد دروازه کند، دروازه بان استقلال که این روزها در اوج آمادگی قرار دارد با واکنشی تماشایی اجازه باز شدن دروازه اش را نداد و توپ را دفع کرد تا یک موقعیت عالی دیگر را از حریف بگیرد.
زردپوشان عربستانی که چند بازیکن خود از جمله کریستیانو رونالدو را در اختیار نداشتند، در بیست دقیقه پایانی بازی چشم به ضد حملات داشتند تا از جلو کشیدن استقلال نهایت استفاده را ببرند و گل برتری را به ثمر برسانند، اما آبیهای ایران بدون گرو لازم حمله نمیکردند و در خط دفاعی هم پرتعداد بودند تا در تله تیم عربستانی گرفتار نشوند.
آبیهای تهران که در این دیدار نمایش قابل قبول و جذابی به ویژه در دقایق پایانی داشتند، نتوانستند به آنچه استحقاقش را داشتند دست پیدا کنند و با وجود این که موقعیتهای خوبی برای گلزنی داشتند، اما نتوانستند از آنها استفاده کنند تا در نهایت دیدار رفت را با تساوی به پایان برسانند و چشم به دیدار برگشت داشته باشند تا شانس صعود خود را در عربستان جستوجو کنند. بازی برگشت دو تیم روز ۲۰ اسفند برگزار خواهد شد.