تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

عکس/ دفاع محکم حسام‌الدین آشنا از ظریف

مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی در واکنش به استعفای معاون راهبردی رئیس‌جمهور نوشت: «ظریف سال ۱۴۰۳ قصد ورود به دولت را نداشت. هر چه کرد به امر مقامات عالیه بود، نه میل خود. او ظریف است، نه ضعیف.»

دفاع محکم حسام‌الدین آشنا از ظریف

اقتصاد۲۴- حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به استعفای محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، واکنش نشان داد.

او در این زمینه نوشت: شهادت می‌دهم: سال ۹۲ اصلاً تمایل نداشت مسئولیت بپذیرد. سال ۹۶ صریحا گفت با کنار گذاشتنش از کابینه، فشار از روی دولت برداشته خواهد شد. سال ۱۴۰۰ هم داوطلب ریاست جمهوری نبود. سال ۱۴۰۳ هم قصد ورود به دولت را نداشت. هر چه کرد به امر مقامات عالیه بود نه میل خود. او ظریف است نه ضعیف.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار