تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

داور دیدار استقلال و النصر عربستان مشخص شد

قضاوت دیدار استقلال و النصر در دور برگشت به داور ازبکستانی سپرده شد.

داور دیدار استقلال و النصر عربستان مشخص شد

اقتصاد۲۴- با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، ایلگیز تانتاشف ازبکستانی به عنوان داور دیدار استقلال و النصر در دور برگشت مسابقات مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا انتخاب شد.

این دیدار دوشنبه (۲۰ اسفندماه) از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه خانگی النصر در عربستان برگزار خواهد شد.

این داور ازبکستانی تا به اینجا ۵ دیدار برای تیم‌های ایرانی در مسابقات آسیایی قضاوت کرده که حاصل آن ۲ برد و ۳ باخت برای نمایندگان ایران بوده است. این داور ۳ بار دیدار‌های پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا سوت زده است.

آخرین باری که این داور به ایران سفر کرده به سال گذشته باز می‌گردد؛ جایی که النصر و رونالدو در آزادی حضور پیدا کردند و در نهایت با پیروزی ۲ بر صفر النصر به پایان رسید. حالا اینبار قاضی دیدار استقلال و النصر خواهد بود.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار