تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

پخت زولبیا و بامیه با رنگ و بوی رمضان

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهر‌های مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محبی
0
0
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
ناصرالین شاه میگفت :
کی میشه ماه رمضان بیاد و ما یک شگم سیر زولبا بامیه بخوریم ؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار