تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

ماجرای تعطیلی پروژه برج سازی دانشگاه تهران چیست؟

در حال حاضر فرایند ساخت پروژه ساخت برج سه قلو که در امیرآباد شمالی و مجاورت ایستگاه هواشناسی و موسسه ژئوفیزیک قرار دارد به دلیل برخی موانع از جمله مسائل مالی به طور موقت متوقف شده است.

ماجرای تعطیلی پروژه برج سازی دانشگاه تهران چیست؟

اقتصاد۲۴- در پی انتقاد رئیس سازمان هواشناسی کشور از ساخت پروژه برج سه قلوی دانشگاه تهران در مجاورت این سازمان و ادعای تحت تاثیر قرار گرفتن استاندار‌های هواشناسی، معاون دانشجویی دانشگاه تهران توضیحاتی درباره روند احداث و پیشرفت این پروژه خوابگاهی ارائه کرد و گفت که فعلا کار احداث این پروژه که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، به دلیل برخی مسائل از جمله مسائل مالی متوقف شده است.

علی حسین رضایان قیه‌باشی، ضمن بیان این مطلب به تشریح جزئیات ساخت پروژه برج سه قلوی دانشگاه تهران پرداخت و اظهار کرد: پروژه ساخت برج سه قلو در این دانشگاه تحت عنوان خوابگاه متاهلین از یک سال و نیم گذشته یعنی سال ۱۴۰۲ در زمان مدیریت سابق دانشگاه تهران آغاز شد و قرار بر این بود بخشی از این پروژه ۵۰۰ واحدی برای خوابگاه دانشجویان متاهل و بخشی نیز به مسکن اعضای هیات علمی جوان و تازه استخدام دانشگاه اختصاص یابد.

وی در ادامه از توقف ساخت پروژه برج سه قلوی دانشگاه تهران خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر فرایند ساخت این پروژه که در امیرآباد شمالی و مجاورت ایستگاه هواشناسی و موسسه ژئوفیزیک قرار دارد به دلیل برخی موانع از جمله مسائل مالی به طور موقت متوقف شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران تاکید کرد: قرار بر این بود که بخشی از منابع مالی ساخت پروژه برج سه قلوی دانشگاه از محل فروش خوابگاه دیگری از دانشگاه تهران که در منطقه سعادت آباد قرار دارد، تامین شود. حتی تفاهم نامه‌ای نیز با پیمانکار مربوطه منعقد شده بود، اما به دلیل اینکه هنوز این بخش از منابع مالی تامین نشده است، اجرای پروژه نیز متوقف شد.


بیشتر بخوانید:عکس/ نمایی از دانشگاه تهران ۷۸ سال پیش از فراز آسمان


رضائیان همچنین در خصوص نگرانی‌های سازمان هواشناسی و اینکه ادعا شده است ساخت این پروژه خوابگاهی می‌تواند استاندارد‌های هواشناسی را تحت تأثیر قرار دهد و به از دست رفتن داده‌های ارزشمند منجر شود، گفت: دانشگاه یک محیط علمی و آموزشی است. قطعا برای شروع و احداث هر پروژه‌ای به طور علمی همه جوانب از جمله جوانب زیست محیطی آن مورد بررسی قرار می‌گیرد. در طراحی این پروژه نیز نگرانی‌ها و حواشی که اخیرا از سوی سازمان هواشناسی مطرح می‌شود، لحاظ شده و مورد توجه دانشگاه قرار داشته است.

این استاد دانشگاه تهران افزود: اگر هنگام ساخت پروژه برج سه قلوی دانشگاه تهران نگرانی ها، دغدغه‌ها و حواشی که امروز رسانه‌ای می‌کنند را مطرح می‌کردند، قابل بحث و پیگیری بود، اما امروز این اظهارات محلی از اعراب ندارد. چرا که همانطور که عنوان شد این پروژه بعد از یکسال و نیم کار، به دلایل مختلف فعلا متوقف شده است؛ بنابراین سازمان هواشناسی کشور می‌تواند بدون نگرانی وظیفه خود را دنبال کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تهران شورایی متشکل از اساتید علمی و باتجربه دارد که طراحی نقشه‌های اجرایی این دانشگاه توسط این شورا و با در نظر گرفتن همه جوانب صورت می‌گیرد. قطعا منافع ملی در تصمیم گیری‌ها بر منافع خود دانشگاه تهران اولویت دارد؛ لذا همانطور در در طراحی پروژه برج سه قلوی دانشگاه تهران منافع ملی مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه اجرای این پروژه نیز این اولویت را در نظر خواهیم گرفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قاب عاشقانه بازیگر یوسف پیامبر در کنار همسرش

فشار از بیرون، مذاکره از درون؛ قطعنامه شورای حکام ابزار امتیازگیری آمریکا در گفت‌و‌گو با ایران/ بازگشت تهران به نقطه نفس‌گیر

فیلم/لامبورگینی اونتادور در خیابان‌های تهران

کشف جسد دختر جوان در پاکدشت

اسرائیل در حال بررسی اقدام نظامی علیه ایران است‌

تهدید رسمی ایران به خروج از NPT/ ارسال نامه به شورای امنیت سازمان ملل

آمریکا در آستانه مذاکرات ایران را تحریم کرد

پیام معنادار سردار قاآنی در آستانه مذاکرات

پایان تلخ امیر و شیرین سریال تاسیان لو رفت!

طرز تهیه یک غذای خوشمزه بدون گوشت و مرغ

شهروندان پایتخت منتظر هوای جهنمی باشند

واکنش لاریجانی به صدور قطعنامه علیه ایران

ترامپ به روند مسالمت‌آمیز با ایران متعهد است

آتش‌سوزی در پتروشیمی خارگ کشته داد

داور سرشناس ایرانی افتتاحیه جام‌جهانی را سوت می‌زند

ادعای تازه درباره طرح اسرائیل برای حمله به ایران

عکس/تنها بازمانده سقوط هواپیما در هند

قاب پربازدید همایون شجریان با روحانی مشهور

این جمله از پزشکیان در ساعات اخیر خبرساز شد

سهم معنادار ایران در صندوق بین‌المللی پول

رقیب چینی سانتافه و سورنتو به میدان آمد+ عکس

خداحافظی سعید صادقی از پرسپولیس

واکنش اتحادیه اروپا به قطعنامه شورای حکام

اگر هدف تهدید‌ها ترساندن ایران است، آب در هاون نکوبید!

توافق استقلال با بازیکن مورد علاقه هواداران

فرزانه صادق از دولت پزشکیان استعفا داد؟

بیانیه تروئیکا و آمریکا درباره صدور قطعنامه علیه ایران

جزئیاتی از تحرکات مشکوک آمریکا بیخ گوش ایران

زندگی فوق لاکچری بشار اسد در مسکو

سعید سحرخیزان به یک شرط استقلالی می‌شود

عکس/ جدیدترین عکس الهام حمیدی

تمام سرنشینان هواپیمای هندی جان باختند

اینفوگرافی/ رتبه ایران در شاخص تاب‌آوری جهانی

فعال‌سازی اینترنت استارلینک برای گوشی‌های آیفون

برداشت گل‌گاوزبان در روستای آغوزبن کندسر

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت روز زعفران + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

طبل جنگ در خاورمیانه؛ آیا توافق با امریکا از دست رفته و جنگ نزدیک است؟ / نشانه‌های درگیری نظامی ظاهر شد

ماجرای قتل هولناک یک دختر افغان در پاکدشت تهران چه بود؟

اینفوگرافی/ اگر در آسانسور گیر کردیم چیکار کنیم؟

عارف آقاسی استقلالی شد+ عکس

فیلم/ تجمع دلواپسان در حمایت از کاظم صدیقی

پرداخت وام مسکن ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های یک تا ۳

شرط پرداخت مرحله سوم‌ سود سهام عدالت اعلام شد

پدیده لیگ برتر با پرسپولیس تماس گرفت

عکس/ پارک خودرو‌های میلیون دلاری در یکی خیابان‌های تهران

عکس/ واکنش قالیباف به قطعنامه شورای حکام