تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

دروازه‌بان پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس به تیم ملی فوتبال الجزایر برای رقابت‌های انتخابی جام جهانی دعوت شد.

دروازه‌بان پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد

اقتصاد۲۴- پرسپولیس شب گذشته در هفته بیست و سوم رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف ملوان بندرانزلی رفت که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر صفر پرسپولیس به پایان رسید. الکسیس گندوز همانند دیدار‌های گذشته در چهارچوب دروازه سرخ‌پوشان قرار گرفت و موفق شد برای دومین هفته متوالی در لیگ برتر کلین‌شیت کند. ولادیمیر پتکوویچ سرمربی تیم ملی الجزایر لیست بازیکنان این تیم را اعلام کرد که نام دروازه‌بان پرسپولیس نیز در این لیست دیده می‌شود.

تیم ملی الجزایر در تاریخ‌های یکم و پنجم فروردین در دیدار‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف بوتسوانا و موزامبیک خواهد رفت و گندوز به عنوان یکی از دروازه‌بان‌های اصلی الجزایر احتمالا به میدان خواهد رفت.

دروازه‌بان پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار