تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

«صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر» شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس آغاز بکار کرد

در گام جدید برای حمایت، ترغیب و تضمین فعالیت‌های نوآورانه در صنعت پتروشیمی، صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر هلدینگ خلیج فارس (موسوم به صندوق CVC) با حضور محمد شریعتمداری مدیرعامل، سورنا ستاری، مشاور علمی و فناوری این گروه و محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری آغاز بکار کرد.

«صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر» شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس آغاز بکار کرد

اقتصاد ۲۴- ایده تأسیس این صندوق برای اولین بار از سوی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مشاور علمی-فناوری وی در همایش بزرگ «پتروفن» مطرح شد.

همایش پتروفن در کنار رویداد «پتروکم» با گردهم‌آوردن شرکت‌های دانش‌بنیان و طیف پرشمار صنعتگران و مدیران مراکز پتروشیمی، سنگ بنای سرمایه‌گذاری هلدینگ در زمینه «پیوند فناوری و صنعت پتروشیمی» و نیز توسعه و تحول این صنعت با اتکا بر نوآوری و تحقیق و توسعه ایرانی را نهاد.

در مراسم امروز آغاز بکار «صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس»، محمد شریعتمداری با بیان اینکه تمامی مجتمع‌های پتروشیمی خلیج فارس موظف به همکاری با این صندوق در زمینه «تحقیق و توسعه» هستند، گفت: ۲ درصد درآمد شرکت‌های تابعه می‌بایست به موضوع R&D اختصاص پیدا کند.

وی شناسایی برنامه‌های تولیدی در راستای اهداف پتروشیمی را از وظایف صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس خواند و افزود: در این مسیر، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تمام توان حامی صندوق است و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کند.

هدف از تأسیس صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر، سرمایه‌گذاری در طرح‌های فناورانه و صنعتی شرکت‌های پتروشیمی بعد از شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری است.

صندوق CVC به شناسایی طرح‌های ارزشمند توسعه‌ای و مشارکت در این طرح‌ها می‌پردازد. این صندوق همچنین به صورت تقاضامحور عمل کرده و به دنبال رفع نیاز‌های شرکت‌ها از طریق اجرای طرح‌ها خواهد بود.

براساس قانون جهش تولید (به عنوان بزرگترین منشور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان)، هر کدام از شرکت‌های تولیدی می‌توانند به واسطه صندوق CVC بخشی از مالیات خود را در پروژه‌های R&D سرمایه‌گذاری کنند. در واقع صندوق CVC امکان سرمایه‌گذاری شرکت‌های پتروشیمی در شرکت‌های دانش‌بنیان را از طریق اعتبار مالیاتی فراهم خواهد کرد.

در این مراسم احمدرضا اعلایی، مدیرعامل «صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی صنایع پتروشیمی خلیج فارس» به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای تأسیس این صندوق پرداخت و گفت: در مرحله آغازین کار صندوق اقدام به شناسایی ۳ طرح کرده‌ایم که حول ۲ مورد این طرح‌ها سرمایه‌گذاری خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: مطابق برنامه‌ریزی‌ها انتظار داریم که این طرح‌ها یک سال و نیم آینده به نتیجه برسند و محصول آنها در اختیار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس قرار بگیرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/تولد ۴۹ سالگی فرهاد مجیدی در کنار پسرش

عکس/گرد پیری بر چهره منوچهر هادی نشست

جدیدترین عکس از یاسمن سریال لحظه گرگ‌ومیش

همه چیز درباره نحوه ثبت نام وام ازدواج

هر آنچه باید از باشگاه سپاهان بدانید

اولین خرید تابستانی استقلال: هافبک ملی‌پوش!

نرخ گوسفند قربانی مشخص شد

چرا بازار خودرو به ثبات قیمت نمی‌رسد؟/ مشکلات مدیریتی و فساد عامل افزایش هزینه‌ها در صنعت خودرو است

عراقچی: ناخرسندی شدید خود از گزارش آژانس را به گروسی اعلام کردم

سها نیاستی کیست؟ /از بازی در فیل دایناسور تا زن و بچه

پزشکیان: دشمنان می‌خواهند با قومیت گرایی در داخل کشور دعوا بیندازند

عکس جذاب هومن سیدی در پشت‌صحنه وحشی

عکس/دختر شایسته جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد

ساخت ۵ پایگاه موشکی جدید توسط ارتش ایران

پزشکیان: راهی جز حرکت با مردم وجود ندارد

ضرغامی: ترس از دست دادن حمایت‌های حکومتی از عوامل انفعال مجلس است

دستگیری کلاهبردار اینترنتی در لرستان

عکس پربازدید مژده لواسانی در یک لوکیشن خاص

دورکار‌ها بالاخره بیمه می‌شوند

ساعاتی پیش به دفتر آیت‌الله سیستانی حمله شد

نام اعضای کمیته رهبری برای مذاکرات فاش شد!

عکس/سانسور عجیب و ناشیانه لباس یک خانم در تلویزیون!

با جدایی این بازیکن، امیری در پرسپولیس ماندنی شد

فوت یک محیط‌بان در درگیری با متخلفین

عکس/حرکت متفاوت مهناز افشار در عزاداری مادرش

تکلیف قانونی بانک‌ها در منع ورود به خریداری سهام سایپا

آموزش‌و‌پرورش: نمرات پایین دانش‌آموزان فرصت است!

رهبر انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) سخنرانی می‌کنند

عراقچی: خود مذاکره هم می‌تواند تولید قدرت کند

عکس/یک سوتی در پوستر مترو حقانی که جلب توجه کرد!

قاب عاشقانه گلچهره کوچه اقاقیا با همسرش

سه تبعه هندی از چنگ باند آدم‌ربایی آزاد شدند

دادستانی قزوین: سگ‌گردانی قابل تعقیب کیفری است

یک توصیه به بیرانوند؛ به‌جای دکتری همیشه از رو بخوان!

عکس/توپ جدید لیگ برتر انگلیس رونمایی شد

الهه، گمشده‌ای در آزادی/ واکاوی تکرار زخم کهنه ناپدید شدن دختران و زنان ایرانی

۲ نفر از کارمندان شهرداری مریوان بازداشت شدند

محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد

فیلم/ همخوانی بازیگران تاسیان در کنسرت علیرضا قربانی

فیلم/ جزئیات مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در اسلامشهر

اینفوگرافی/ ۲۵ کشور با بالاترین سطح امید به زندگی

عکس/ تغییر چهره مهرانه مهین ترابی ۳۹ سال پس از اولین فیلمش

عکس/ رضاخان و هیات همراه ۹۰ سال پیش در حرم امام رضا (ع)

عکس/ غلامرضا تختی در حال دریافت نشان ۶۵ سال پیش از محمدرضا پهلوی

عکس/ ادامه دیپلماسی رستورانی عباس عراقچی این بار در مصر

عکس/ عباس دوران ملقب به عقاب نیروی هوایی ایران ۵۳ سال پیش در آمریکا

عکس/ آشواریا زیبا و جذاب ۲۳ سال پیش در کنار شاهرخ خان جوان

عکس خاصی که جواد عزتی از آخرین قسمت وحشی منتشر کرد

توافق مهاجم سابق استون‌ویلا با استقلال

فیلم/ حسن روحانی: نگذاشتند توافق شود تا روحانی ناموفق باشد