تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

تصاویری از سنت شکنی دختر پزشکیان در یک مراسم

تصاویری از زهرا پزشکیان در نشست جمعی از خیرین و مسئولین موسسه‌های خیریه با رئیس جمهور منتشر شده که او در ردیف‌های آخر سالن نشسته است.

اقتصاد۲۴-  نشست جمعی از خیرین و مسئولین موسسه‌های خیریه با مسعود پزشکیان رئیس جمهور، امروز شنبه ۲۵ اسفند برگزار شد.

در این نشست معاون اجرایی دولت و وزاری کشور، آموزش و پرورش و سخنگوی دولت و دیگر مسئولان نیز حضور داشتند.

در تصاویری که ایسنا منتشر کرده است، نکته جالب توجه این بود که زهرا پزشکیان دختر رئیس جمهور، در این نشست در صندلی‌های ردیف‌های آخر نشسته است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار