تاریخ انتشار: ۰۷:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳
کاهش ارزش صف‌های خرید با تضعیف شدت تقاضا!

پیش بینی بورس امروز دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

بورس تهران روز یکشنبه با افزایش تراز شاخص هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل و افزایش ارزش معاملات خرد سهامی مواجه بود.

پیش بینی بورس امروز دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

اقتصاد۲۴- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. حرکت سرمایه حقیقی در معاملات روز گذشته نشان از افزایش مالکیت کد‌های حقیقی در بین موقعیت‌های با پشتوانه طلا و کاهش در بین موقعیت‌های درآمد ثابت و سهامی داشت.

در بین صنایع بورسی نیز، صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۹۷.۹ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت سیمان با ۳۶.۶ میلیارد تومان و صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۱۵.۹ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۱۲۷.۴ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت فلزات اساسی با ۱۰۰.۹ میلیارد تومان و صنعت فرآورده‌های نفتی با ۲۳ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز یکشنبه شاهد افزایش ۳۱ درصدی ارزش معاملات خرد تا سطح ۸ هزار و ۳۸۴ میلیارد تومانی بود. بورس تهران روز یکشنبه را با سهم ۵۲ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملات پشت سر گذاشت، در حالی که روز شنبه نیز شاهد غلبه ۷۸ درصدی نماد‌های مثبت در بازار بودیم. در معاملات یکشنبه شاهد خروج ۱۷۴ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های سهامی بودیم و از سوی دیگر نیز سرمایه حقیقی ۱۵۴ میلیارد تومانی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد. در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز روز یکشنبه با ورود ۴۰۵ میلیارد تومانی سرمایه حقیقی مواجه بودیم.

ارزش صف‌های خرید سهام روز یکشنبه کمتر شد. ارزش صف‌های خرید که روز شنبه هزار و ۹۵۴ میلیارد تومان بود، با کاهش ۸۴ درصدی به سطح ۳۰۷ میلیارد تومانی رسید و ارزش صف‌های فروش با ۲۳ درصد کاهش از ۴۲۰ میلیارد تومان تا ۳۲۴ میلیارد تومان افت داشت.

روز معاملاتی یکشنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۲.۵ میلیون تومان روز شنبه تا ۳۱.۷ میلیون تومان کاهش داشت. یکشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و در سطح ۳۲.۷ میلیون تومانی قرار گرفت. با این اوصاف شکاف سرانه خرید و فروش به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند و بار دیگر چرخش داشته و دست برتر خریداران حقیقی تنها یک روز دوام داشته است.

پیش بینی بورس دوشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات سهام؛ معاملات روز دوشنبه احتمالاً در تداوم جهت روند معاملات روز یکشنبه و با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد، اما احتمال می‌رود که در صورت تشدید نوسانات صعودی در بازار‌های موازی، بار دیگر شاهد تشدید عرضه در میان موقعیت‌های سهامی باشیم و نیمه دوم معاملات سهامی نزولی طی شود. بازار سهام به تعطیلات سال نو نزدیک می‌شود و احتمال تحرک سرمایه حقیقی به سمت صندوق‌های درامد ثابت و صندوق‌های با پشتوانه طلا بالا رفته است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۵ تا ۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند و احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۲۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/گرد پیری بر چهره منوچهر هادی نشست

جدیدترین عکس از یاسمن سریال لحظه گرگ‌ومیش

همه چیز درباره نحوه ثبت نام وام ازدواج

هر آنچه باید از باشگاه سپاهان بدانید

اولین خرید تابستانی استقلال: هافبک ملی‌پوش!

نرخ گوسفند قربانی مشخص شد

چرا بازار خودرو به ثبات قیمت نمی‌رسد؟/ مشکلات مدیریتی و فساد عامل افزایش هزینه‌ها در صنعت خودرو است

عراقچی: ناخرسندی شدید خود از گزارش آژانس را به گروسی اعلام کردم

سها نیاستی کیست؟ /از بازی در فیل دایناسور تا زن و بچه

پزشکیان: دشمنان می‌خواهند با قومیت گرایی در داخل کشور دعوا بیندازند

عکس جذاب هومن سیدی در پشت‌صحنه وحشی

عکس/دختر شایسته جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد

ساخت ۵ پایگاه موشکی جدید توسط ارتش ایران

پزشکیان: راهی جز حرکت با مردم وجود ندارد

ضرغامی: ترس از دست دادن حمایت‌های حکومتی از عوامل انفعال مجلس است

دستگیری کلاهبردار اینترنتی در لرستان

عکس پربازدید مژده لواسانی در یک لوکیشن خاص

دورکار‌ها بالاخره بیمه می‌شوند

ساعاتی پیش به دفتر آیت‌الله سیستانی حمله شد

نام اعضای کمیته رهبری برای مذاکرات فاش شد!

عکس/سانسور عجیب و ناشیانه لباس یک خانم در تلویزیون!

با جدایی این بازیکن، امیری در پرسپولیس ماندنی شد

فوت یک محیط‌بان در درگیری با متخلفین

عکس/حرکت متفاوت مهناز افشار در عزاداری مادرش

تکلیف قانونی بانک‌ها در منع ورود به خریداری سهام سایپا

آموزش‌و‌پرورش: نمرات پایین دانش‌آموزان فرصت است!

رهبر انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) سخنرانی می‌کنند

عراقچی: خود مذاکره هم می‌تواند تولید قدرت کند

عکس/یک سوتی در پوستر مترو حقانی که جلب توجه کرد!

قاب عاشقانه گلچهره کوچه اقاقیا با همسرش

سه تبعه هندی از چنگ باند آدم‌ربایی آزاد شدند

دادستانی قزوین: سگ‌گردانی قابل تعقیب کیفری است

یک توصیه به بیرانوند؛ به‌جای دکتری همیشه از رو بخوان!

عکس/توپ جدید لیگ برتر انگلیس رونمایی شد

الهه، گمشده‌ای در آزادی/ واکاوی تکرار زخم کهنه ناپدید شدن دختران و زنان ایرانی

۲ نفر از کارمندان شهرداری مریوان بازداشت شدند

محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد

فیلم/ همخوانی بازیگران تاسیان در کنسرت علیرضا قربانی

فیلم/ جزئیات مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در اسلامشهر

اینفوگرافی/ ۲۵ کشور با بالاترین سطح امید به زندگی

عکس/ تغییر چهره مهرانه مهین ترابی ۳۹ سال پس از اولین فیلمش

عکس/ رضاخان و هیات همراه ۹۰ سال پیش در حرم امام رضا (ع)

عکس/ غلامرضا تختی در حال دریافت نشان ۶۵ سال پیش از محمدرضا پهلوی

عکس/ ادامه دیپلماسی رستورانی عباس عراقچی این بار در مصر

عکس/ عباس دوران ملقب به عقاب نیروی هوایی ایران ۵۳ سال پیش در آمریکا

عکس/ آشواریا زیبا و جذاب ۲۳ سال پیش در کنار شاهرخ خان جوان

عکس خاصی که جواد عزتی از آخرین قسمت وحشی منتشر کرد

توافق مهاجم سابق استون‌ویلا با استقلال

فیلم/ حسن روحانی: نگذاشتند توافق شود تا روحانی ناموفق باشد

گزارش بورس امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴