تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳

پیام نوروزی رئیس قوه قضاییه در سال ۱۴۰۴

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی فرا رسیدن سال ۱۴۰۴ و نوروز را گرامی داشت.

پیام نوروزی رئیس قوه قضاییه در سال ۱۴۰۴

اقتصاد۲۴- در این پیام آمده است: حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی فرا رسیدن سال ۱۴۰۴ و نوروز را گرامی داشت.

یا مقلّب القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.

امسال نیز هم‌چون سال ماضی، موسم نوبهار در گلشن روزگار با بهار قرآن و معنویت تقارن یافته است؛ با تمسک به ساحت مقدس بهار هستی، حضرت بقیه‌الله‌الاعظم (روحی و ارواحنا له الفداء) به سال ۱۴۰۴ ورود می‌کنیم.

سال نو را در شرایطی آغاز می‌کنیم که مصادف با ایام شهادت ابر مرد آفرینش حضرت امیرالمؤمنین، امام الحق، علی بن ابیطالب (ع) هستیم. قلم‌ها و زبان‌ها از وصف خصائل و فضائل امام‌الاتقیاء قاصر و عاجز است؛ لکن این تقارن را به فال نیک می‌گیریم و بر حضرتش تمسک می‌جوییم و مطلع سال را به نام مبارکش مزیّن می‌سازیم.

ایضاً لیالی پرفضیلت قدر را نیز در پیش داریم. شب قدری که قلب ماه مبارک رمضان است و برتر از هزار ماه می‌باشد. این تقارن را نیز مسعود و بَختور می‌دانیم و امید داریم که حضرت حق در شب رقم خوردن مقدّرات بندگان، بهترین و نیکوترین تقدیر‌ها را برای ملت ایران اسلامی رقم زند.

در سالی که گذشته حوادث بعضاً تلخ و دردناکی عارض شد؛ از شهادت رئیس‌جمهور عزیز و خدوم‌مان شهید رئیسی تا رخداد‌های منطقه‌ای و شهادت علمدار محور مقاومت سید حسن نصرالله و یاران وفادارش و همچنین شهادت مجاهدان جنبش حماس آقایان هنیه، سنوار، ضیف و دیگر مجاهدان فی‌سبیل‌الله. فقدان همه این اعاظم و بزرگان، جانکاه و مولم بود؛ لکن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و محور الهی مقاومت، به رغم این ثلم، مقتدرانه به مسیر خود ادامه داده و می‌دهد و باکی از طوفان حوادث و شرارت‌های اشرار عالم و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونی ندارد.

چنگ و دندان نشان دادن‌های این روز‌های رژیم متوحش آمریکا در حمایت از صهیونیست‌های غدّار نیز حکایت آشنای ترس و هراس شیطان‌صفتان از ایمان مؤمنان و مجاهدان فی‌سبیل‌الله است؛ همان مؤمنان و مجاهدانی که به ریسمان اطاعت و دژ محکم الهى چنگ زده‌اند و باکی از دشمنان خدا و انسانیت ندارند.

امروز یمنی‌های سلحشور که در برابر شیاطین آمریکایی و صهیونی قد علم کرده‌اند مصداق بارز همان چنگ‌زنندگان به حَبْلِ الطاعَة و حِصْنَ الله هستند؛ خداوند بر دوام توفیقات این کوه‌های بلند و صخره‌های مرصوص مقاومت بیفزاید و سایر حکام بلاد اسلامی و عرب را از خواب غفلت بیدار سازد و آنان را نیز به صف حمایت از مظلومین غزه که تحت ظلم علی‌الدوام صهیونیست‌ها هستند، ملحق سازد. همگان هفته آینده در روز جهانی قدس ملاحظه خواهند کرد که خواست امت اسلام و همه آزادی‌خواهان جهان، پاک شدن لکه چرک و غده سرطانی صهیونی از جغرافیای منطقه است.


بیشتر بخوانید:پرونده چای دبش به روایت رئیس قوه قضاییه


اما از عرصه مسائل منطقه‌ای که بگذریم، در حوزه مسائل داخلی نیز سال پرتلاطمی را پشت سرگذاشتیم؛ معیشت مردم همچنان اصلی اولویت‌دار است که مع‌الاسف در مضیقه و محذوریت است؛ باید مجدانه این مسئله را حل کرد و همه قوا در سال جدید دست در دست هم، کاری کنیم که امسال فشار معیشت بر گرده مردم سنگینی نکند.

دستگاه قضایی به سهم خود چه بصورت مستقیم، آنجا که مسئولیتش ایجاب می‌کرده و چه بصورت غیرمستقیم از حیث کمک به دولت، به مقوله‌ی تقویت بنیه اقتصادی کشور ورود داشته است و در این راه تلاش کرده موانع جذب سرمایه‌گذاری را تا حدی رفع نماید و در سرمایه‌گذارانی که دل در گروی ارتقاء اقتصادی و تولیدی کشور دارند، احساس آرامش و سکینه را ایجاد نماید که سرمایه‌شان از گزند‌ها و تطاول‌ها مصون است.

بر همین اساس، در سال ۱۴۰۴ که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای تحقق جهش‌گونه این امر خطیر به‌کار بندیم و در این راستا به همکاری و هم‌افزایی همه‌جانبه با سایر قوا مبادرت ورزیم.

اما در امر خطیر مقابله با مظاهر مختلف فساد بویژه مفاسد اقتصادی نیز دستگاه قضایی بی‌اعتنا به برخی هیاهو‌ها و غوغاسالاری‌ها، مبارزه علمی، تخصصی، بدون‌تبعیض، همه‌جانبه و ریشه‌ای با فساد را پی گرفته است. در سال جدید نیز این مقابله، بصورت فراگیرتر و هوشمندانه‌تر و با پیوست‌های تبیینی مطلوب‌تر، استمرار خواهد داشت.

ما به همه کسانی که قصد داردند با سرمایه‌شان، اقتصاد و تولید کشور را متحول سازند و به تبع آن، معیشت مردم بهبود یابد، این نوید را می‌دهیم که در حصار حمایتی هستند و در مقابل، به همه عناصری که قصد سوء‌استفاده از شرایط و ارتکاب فساد را دارند هشدار می‌دهیم که وفق موازین قانونی، مورد برخورد قاطعانه و سخت قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ رژه سران عشایر گیلان ۷۷ سال پیش و سالروز آزادی آذربایجان در شهرداری رشت 

عکس/ نمایی از مقبره ناصرالدین شاه ۱۲۹ سال پیش در حرم عبدالعظیم

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ ژست عجیب دختر ترک و کُرد در ارومیه ۱۳۳ سال پیش با پوشش سنتی

عکس/ ژست‌های خاص و دیده نشده مظفرالدین شاه قاجار در محوطه کاخ گلستان

عکس/ بنر عجیب در ورودی یک مسجد

عکس/ استایل بهاری نفس بازغی و مستانه مهاجر پای سفره هفت سین

عکس/ واکنش رضا رشیدپور به تندرو‌ها درباره عکس‌های دخترش

عکس/ ادعای عجیب خبرگزاری اصولگرا؛ پول آمریکایی‌ها دیگر به خرید چیپس و پفک نمی‌رسد

عکس/ تصویر تاریخی زنان حرمسرای ناصرالدین شاه در حال آب بازی

عکس/ تصویر دیده نشده از ناصرالدین شاه در کنار یکی از خاص‌ترین جواهرات ملی

وزیر راه نقشه راه مشخصی برای مسکن‌ سازی در کشور ندارد/ کمبود مسکن به حداقل ۹ میلیون واحد رسیده است

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۵ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت طلا در بازار نیمه‌تعطیل نوروز صعودی می‌شود؟

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آیا قیمت بیت کوین در ۹۰ روز به ۱۳۰ هزار دلار می‌رسد؟

قیمت خودرو امروز ۵ فروردین ۱۴۰۴

۱۴۰۴ سال سرنوشت‌ساز اقتصاد ایران: آیا دولت می‌تواند از بحران عبور کند؟

پیش‌بینی بورس امروز ۵ فروردین ۱۴۰۴

نفوذ خزنده اروپا در خلیج‌فارس؛ فرصت سازی عربستان، قطر و امارات از تحریم روسیه/ نقشه اعراب برای قاره سبز چیست؟

بحران‌های اجتماعی سال ۱۴۰۳ و چالش‌های پیش رو در سال ۱۴۰۴/ معیشت، درمان، آموزش و محیط زیست

مشخصات موشک دوش پرتاب Piorun

آینده تاریک معادن سرب و روی/ کمبود سوخت و موادناریه، تولید را مختل کرد

موانع سرمایه‌گذاری و رشد صنایع در ایران کدامند؟

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

۶ میلیارد دلار، میزان خسارات ناشی از قطع برق و گاز و توقف تولید/ ناترازی انرژی بلای جان اقتصاد ایران

بهترین مکان‌های گردشگری در جنوب کشور در ایام نوروز

قدیمی‌ترین دریاچه دنیا کجاست؟

چگونه آلرژی بهار را درمان کنیم؟

علیرضا افکاری، آهنگساز مشهور ایرانی مهاجرت کرد

عکس/ تصویر دیده نشده از ناصرالدین شاه در کنار یکی از خاص‌ترین جواهرات ملی

عکس/ تصویر تاریخی زنان حرمسرای ناصرالدین شاه در حال آب بازی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۵ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت دلار در نوروز ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۵ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت طلا در بازار نیمه‌تعطیل نوروز صعودی می‌شود؟

از کدام اماکن تاریخی در نوروز بیشتر استقبال شد؟

۱۴۰۳ سال خوبی برای صنف طلافروشان نبود/ کاهش قدرت خرید مردم باعث کاهش فروش طلافروشان شد

فصل بهار با سلامت روان چه می‌کند؟

آیا بهرام افشاری در سریال پایتخت ۷ حضور دارد؟

آمار نگران‌کننده تلفات تصادفات نوروزی

آیا بورس، سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ باز است؟

اعتبار سبد غذایی مادران باردار واریز شد

وزارت نفت ادعای دولت عراق درباره فروش نفت ایران را رد کرد

اردوغان نوروز را به پزشکیان تبریک گفت

واکنش سخنگوی دولت به اعتراضات ترکیه

خانه‌های تاریخی سنندج میزبان گردشگران نوروزی

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات اردوغان

فیلم/ صف کشی تانک‌های اسرائیل برای حمله به غزه

عکس/ ادعای عجیب خبرگزاری اصولگرا؛ پول آمریکایی‌ها دیگر به خرید چیپس و پفک نمی‌رسد

وضعیت عجیب انتشار غیرقانونی فیلم‌های سینمایی؛ هر سال سه فیلم لو می‌رود

عکس/ واکنش رضا رشیدپور به تندرو‌ها درباره عکس‌های دخترش

افشاگری نماینده مجلس از پرخاشگری حمید رسایی علیه فرمانده کل سپاه

فیلم/ کشف شگفت انگیز ساختارهای مرموز عظیمی زیر هرم بزرگ جیزه

عکس/ نمای کمتر دیده شده از فوزیه در کنار اشرف و تاج الملوک پهلوی ۸۶ سال پیش

بیشترین مصرف سوخت در ایام نوروز متعلق به کدام استان‌ها بوده است؟

عکس/ استایل بهاری نفس بازغی و مستانه مهاجر پای سفره هفت سین

متقاضیان خرید خودرو بخوانند؛ ۵ خودرویی که در سال ۱۴۰۴ عرضه خواهند شد

فیلم/ صحنه‌های جالب از سرریز کردن سد رودبار الیگودرز

دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان + معنی و تفسیر

رکوردشکنی قیمت دلار در سال ۱۴۰۴ تداوم دارد؟