تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

صدور حکم قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا

وکیل اولیای دم مرحوم «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار و پژوهشگر فقید ایرنا از صدور حکم بدوی قصاص نفس برای قاتل در این پرونده خبر داد.

صدور حکم قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا

اقتصاد۲۴- مجید اسدی، وکیل اولیای دم روز چهارشنبه اظهار کرد: این پرونده ۱۹ اسفند در وقت فوق‌العاده در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی مهدی شجاعی رسیدگی شد.

 وی ادامه داد: متهم پرونده جهت قتل عمدی بدواً به قصاص نفس محکوم شد همچنین به دلیل صدمات غیر موثر در قتل نیز به پرداخت دیه محکوم شده است.

اسدی خاطرنشان کرد: حکم صادره ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.

قتل بانوی ۵۲ ساله با ضربات چاقو و دمبل توسط همسرش روز یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ منتشر شد؛ او «منصوره قدیری‌جاوید» خبرنگار و پژوهشگر ایرنا بود و طبق اعترافات همسر این خانم، انگیزه و عامل وقوع این جنایت مشاجره خانوادگی عنوان شد.

روز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ نیز جلسه رسیدگی به این پرونده با حضور متهم، اولیای دم و وکلای طرفین در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک دادگستری استان تهران رسیدگی شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار