تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۴

عراقچی: با آمریکا وارد مذاکرات مستقیم نمی‌شویم

سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در خصوص دلیل مذاکره با آمریکا به صورت غیرمستقیم گفت: دلیل مذاکرات به صورت غیرمستقیم تهدیداتی است که صورت می‌گیرد و این اقدام در واقع پاسخ به قلدری آمریکا است، ما در شرایط قلدرمآبانه مذاکره نمی‌کنیم ولی از موضع برابر همیشه آماده مذاکره بوده و هستیم.

سید عباس عراقچی

 اقتصاد۲۴- سید «عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران امروز دوشنبه گفت تهران هرگز وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود.

عراقچی در مصاحبه با شبکه خبری المیادین گفت پنجره دیپلماسی همواره باز است، اما تهران هرگز وارد هیچ نوع مذاکرات مستقیم با آمریکا تحت فشار و تهدید نمی‌شود.

وزیر خارجه ایران در مصاحبه با سایت خبری المسیره یمن هم گفت: آمریکایی‌ها به یمن حمله می‌کنند، زیرا مشاهده کرده‌اند که صنعا پیروزی‌هایی را محقق کرده و مقاومت می‌کند.

وی افزود این روند تهاجمی علیه ملت یمن محکوم به شکست است. ۱۰ سال است که تلاش‌های زیادی برای شکست ملت یمن صورت می‌گیرد، اما این ملت شکست نخورده‌اند. این مساله مسلم شده است که نمی‌توان ملت یمن را با حمله و تجاوز شکست داد.

عراقچی گفت: این ادعا که حمله به یمن، مقدمه تجاوز به ایران است، موضوع جدیدی نیست و بسیار از این تهدیدات علیه خود شنیده‌ایم. تهران هرگز تسلیم زبان تهدید نمی‌شود و هرگز به کسی اجازه نخواهیم داد با ما با زبان زور صحبت کند. دشمنان بابت تهدید‌های خود پشیمان خواهند شد.

به هر اقدام دشمنان علیه ایران پاسخ متناسب خواهیم داد

همچنین «علی فدوی» جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به المیادین گفت: به هر اقدامی که دشمنان علیه ایران انجام دهند پاسخ متناسب خواهیم داد.

وی افزود احتمال آسیب رساندن به آمریکا در دریا بسیار زیاد است. ۴۰ درصد از واردات نفت دنیا از تنگه هرمز عبور می‌کند و این ایران است که بر این تنگه کنترل دارد.

در همین حال، سردار سرتیپ «علی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: تهدید‌های ترامپ با توجه به آنچه آمریکا در اطراف ما دارد بیشتر شبیه یک شوخی است. آمریکا بیش از ۱۰ پایگاه نظامی در اختیار دارد و بیش از ۵۰ هزار نظامی اطراف ما مستقر کرده است.

وی خاطرنشان کرد کسی که خانه‌اش از شیشه است، بهتر است به دیگری سنگ نزند. آمریکایی‌ها باید احتیاط کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار