تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

افزایش مسمومیت با قارچ‌های خودرو

یک کارشناس غذا و دارو با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار و شیوع مسمومیت گفت: مصرف این نوع قارچ‌ها می‌تواند منجر به مسمومیت‌های شدید گوارشی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و در مواردی حتا به مرگ منجر شود.

مسمومیت با قارچ‌های خودرو

اقتصاد۲۴- به گزارش سازمان غذا و دارو، امیر طاهر قربانی روز دوشنبه افزود: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، زیرا برخی از آنها به‌شدت سمی است و می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند و تشخیص قارچ‌های سمی از انواع خوراکی از طریق ویژگی‌های ظاهری امکان‌پذیر نیست و تنها کارشناسان مجرب در این حوزه می‌توانند این تمایز را تشخیص دهند.

وی اظهار کرد: علائم مسمومیت معمولا بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر می‌شود و در صورت تاخیر در بروز علائم، خطر سمی بودن بیش‌تر است.

قربانی گفت: برای پیش‌گیری از مسمومیت، باید از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه آنهایی که در کنار تنه درختان خشک شده می‌روید، خودداری کرد و تنها قارچ‌هایی که توسط مراکز مجاز عرضه می‌شوند، مصرف شود.


بیشتر بخوانید: تدوام مسمومیت با قارچ سمی در کشور


به گفته کارشناس غذا و دارو، روش‌های سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات اطراف قارچ معیار‌هایی برای تشخیص سمی بودن قارچ‌ها نیستند.

وی با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان‌ها در اثر مسمومیت با قارچ سمی نشان دهنده درصد بالای قربانیان و شایع بودن این مسمومیت در کشور است، افزود: سموم برخی قارچ‌های سمی در برابر گرما مقاوم هستند و فرآیند‌های پخت نمی‌تواند آنها را بی‌اثر کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار