تاریخ انتشار: ۰۷:۴۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
صعود حقیقی شاخص کل تقویت می‌شود؟

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

بورس تهران روز سه‌شنبه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز کاهش ۵ درصدی داشت و شاهد روند خروجی جریان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و با پشتوانه طلا به سمت موقعیت‌های سهامی بودیم.

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

اقتصاد ۲۴- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضای حقیقی به نسبت عرضه حقیقی سهام آغاز شد که در نماد‌های سنگین محسوس‌تر بود. با این حال پس از گذشت یک ساعت از شروع معاملات، روند شاخص‌های سهامی در محدوده دامنه نوسان ۳ درصدی گیر کرد و ادامه معاملات با رشد صف‌های خرید پیش رفت. معاملات دیروز با جریان ورود پول حقیقی در کنار سهم ۸۳ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود؛ در حالی که در روز دوشنبه با مالکیت ۷۸ درصدی رنگ قرمز مواجه بودیم.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۵۹۳.۸ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فلزات اساسی به آن با ۱۵۷.۴ میلیارد تومان و صنعت محصولات شیمیایی با ۹۳.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بیمه با ۱۶.۲ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت استخراج سایر منابع با ۱۲.۳ میلیارد تومان و صنعت ماشین آلات و دستگاه‌های برقی با ۱۰.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند ورودی هزار و ۲۳۸ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۵ درصد کاهش به سطح ۶ همتی سقوط کرد که ناشی از محدودیت دامنه نوسان قیمتی و قفل صف‌های خرید بود. در معاملات سه‌شنبه شاهد افزایش تراز بیشتر نماد‌های شاخص‌ساز بورس تهران به نسبت سهم‌های سبک بودیم. سه‌شنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و هزار و ۶۲۲ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت کاسته شد. روز سه‌شنبه پول حقیقی قابل توجهی نیز از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.

سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با افزایش ۷۰۹ درصدی به سطح ۳ هزار و ۵۹۰ میلیارد تومانی صعود کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۲۶ درصد کاهش در سطح ۴۴۸ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام چرخش داشت و بیشتر شد.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۲۶.۳ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۵۲.۱ میلیون تومان افزایش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی رشد کرد و بار دیگر در سطح ۳۲.۸ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر خریداران بود و این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید افزایش و چرخش داشت و از ۵.۶ میلیون تومان به ۱۹.۳ میلیون تومان رسید.

پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در حال حاضر بورس تهران در مسیر صعودی قرار گرفته و اخبار مثبت مذاکرات غیر مستقیم روز شنبه موجب شده تا تغییرات نرخ ارز و طلا در بازار‌های موازی شدیدا نزولی باشد و جریان پول حقیقی قابل توجهی به سمت موقعیت‌های سهامی سرازیر شود. شاخص کل بورس تهران به کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی وارد شده و احتمال عبور از این سطح تا ابتدای هفته آینده وجود دارد. جو مثبت معاملات سهامی در این روز‌ها از اخبار سیاست بین‌الملل نشأت گرفته و احتمال تغییر آن با چرخش روند اخبار وجود دارد. محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان قیمتی سرعت‌گیر اصلی بورس تهران به شمار می‌رود و بازار سهام همچنان باید صف‌های خرید سهام سنگینی را تحمل کند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۱۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز وجود دارد. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام در همین سطوح تداوم می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۴۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس کاهش یابد.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت خودرو‌های فولکس واگن در بازار ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

معماری شگفت انگیز خانه ساعد در آمل

عکس/ جلسه ۴ عضوی هیات دولت که دیگر نیستند

عکس/ چهره متفاوت مجتبی خامنه‌ای ۴۴ سال پیش در کنار هم رزمانش

عکس بامزه از آرنولد ۴۹ سال پیش در حال صحبت کردن با یک شتر

عکس/ شکل و شمایل کودکان اشراف‌زاده دوران قاجار با پالتو و کلاه اروپایی

عکس/ سوسانو، جومونگ و هیوبو ۱۹ سال پیش در پشت‌صحنه سریال جومونگ

عکس/ ژست عاشقانه پادشاه اردن ۳۱ سال پیش در کنار همسرش

عکس/ اشرف و شمس پهلوی در کنار فوزیه ۸۶ سال پیش در محوطه سعدآباد

عکس/ دمای فعلی برخی از شهر‌های خوزستان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مراقب این ادویه پرمصرف باشید

عکس/ زیبایی ملکه اردن ۳۵ سال پیش در روز فارغ التحصیلی اش از دانشگاه

رفتارهایی که مغز را تخریب می‌کنند

بیماران کلیوی از ماءالشعیر دوری کنند

عکس/ ژست‌ خاص سیلوستر استالونه در ۳۰ سالگی

دلار فردایی چیست و چه تاثیری بر بازار ارز دارد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴/ قیمت طلا در دو راهی صعود و سقوط

علت واکنش متفاوت بورس به اظهارات تند طرفین مذاکره‌کننده چه بود؟/ خواب بازار دلار سنگین شد

هزینه سفر به اردبیل، مقصد خنک این روز‌های داغ چند؟ +جدول

پیش بینی قیمت دلار امروز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴/ تعلیق مذاکرات موجب افزایش قیمت دلار می‌شود؟

عکس/ بازیگر نقش جبارسینگ در فیلم شعله ۴۲ سال پیش در کنار همسر و فرزندان

عکس/ سردار سلیمانی و محسن رضایی ۲۰ سال پیش بر سر مزار احمد کاظمی

هشدار تند ترامپ به نتانیاهو درباره غزه

قیمت مصوب کالا‌های اساسی ۱۴۰۴ اعلام شد

عکس/ استوری جدید کنعانی زادگان که بوی جدایی می‌دهد

اطفای حریق بازار آهن تهران

پوتین: آماده مذاکره بر سر پیمان صلح با اوکراین هستیم

مرحله سوم کالابرگ در انتظار تأمین اعتبار

ارزیابی ترامپ از تماس تلفنی اش با پوتین

گفت‌وگوی ۲ ساعته ترامپ و پوتین

فیلم/ ابطال کارت سوخت تاکسی های غیر فعال

گیتس: برنامه هسته‌ای ایران با بمب نابود نمی‌شود

ثبت نخستین دمای بالای ۵۰ درجه در کشور

اخراج گری لینکر از BBC برای حمایت از فلسطین

فیلم/ واکنش درویش به اعتراض مجدد پرسپولیس در پرونده بیرانوند